La mujer del diablo: már forog is a sorozat

A La Desalmada hatalmas sikere után, José Ron ismét munkával kezdi a 2022-es évet, ugyanis a mexikói színész hétfőn megkezdte a La mujer del diablo forgatásait, mely a Televisa és az Univision közreműködésével készülő online platformon lesz elérhető, s mely ebben az évben indul útjára.

Carolina Miranda és José Ron, a sorozat főszereplői

A Te doy la vida (Tiéd az életem) és a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) lovagjának történetbeli párját Carolina Miranda alakítja, aki a Telemundo kosztümös szuperszériája, a Malverde, el santo patrón főhősnőjét alakította. A színészek megosztottak egy közös képet a közösségi oldalaikon, ugyanis hétfőn megkezdték a sorozat forgatásait, melyet a W Studios készít, mely olyan hazánkban jelenleg futó sorozatokért is felelős volt, mint a 2020-as Rubí (Rubí visszatér) és a Si nos dejan (Alicia új élete). "Legyen egy gyönyörű séta" - írta Carolina a közös kép mellé.

Hétfőn, 2022.01.24-én elkezdődött a forgatás

A La mujer del diablo egy eredeti történetet mesél el, melyet Leonardo Padrón írt, aki olyan novellákért felelős, mint az Amar a muerte vagy az előbb említett Si nos dejan (Alicia új élete). A korábban felröppent pletykákkal ellentétben, melyek azt állították, hogy a 2002-es venezuelai telenovella, a La mujer de Judas (Júdás asszonya) feldolgozása lesz; az író határozottan kijelentette, hogy egy eredeti történetről van szó, ám arról, hogy pontosan miről fog szólni, egyelőre még nem tudni semmit.

José Ron a sorozat forgatásán

"Micsoda öröm! Ma elkezdődtek a La mujer del diablo forgatásai Mexikóban, mely egy saját történetemből készülő sorozat, amit különleges módon írtam a Televisa és az Univision társulásából létrejövő platformra." - írta közösségi oldalán az író. "Lassan tájékoztatjuk Önöket a részletekről, de az emberek és a tehetség, ami ebben a projektben van lelkesít és nagyon." - tette hozzá.

A szereposztásról sincs túl sok információ, egyelőre annyit lehet tudni, hogy José Pablo Minor is részese a projektnek, aki már dolgozott együtt José-val a hazánkban vetített Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella) című telenovellában. Mint írtam, a sorozat elsősorban az új, online platformra készül, ám a Televisánál még vizsgálják a kérdést, hogy tévében is levetítsék-e a sorozatot, mely Carlos Bardasano kezei között készül.


Megjegyzések

  1. Olyan boldog vagyok, ugyanis Adriana Louvier ezzel a novellával tér vissza, ráadásul női főgonoszként❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Wow, ez tényleg szuper hír, eddig még nem olvastam sehol. Te hol olvastad?

      Törlés
  2. Instagramon de ez még nem minden. Ugyanis végre valahára a Televisa berkeibe került Jonathan Islas is aki szintén részese lesz a novellának ezt ő maga egy képpel is megerősítette❤❤❤

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezek nagyon jó hírek, közben már én is olvastam őket. Kíváncsian várom, hogy miről fog szólni a sorozat.

      Törlés

Megjegyzés küldése