Corona de lágrimas 2: az első képek az új Olga-ról

December 6. óta zajlanak a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évadának forgatásai, a napokban pedig felkerültek az internetre az első képek az új Olga Anciráról, akit Geraldine Bazán kelt életre a 2012-es sorozat folytatásában, melynek főszereplőit Victoria Ruffo, Mane de la Parra, José María Torre és Alejandro Nones alakítják.

Geraldine Bazán veszi át Adriana Louvier karakterét

A José Alberto Castro kezei között készülő második évad egyik újdonsága Geraldine Bazán, aki átveszi Olga Ancira karakterét, akit 10 évvel ezelőtt Adriana Louvier keltett életre, és aki nem tudja folytatni a karakterét más projektjei miatt; a hírek szerint ugyanis Adriana lesz a La mujer del diablo főgonosza, melyet Carlos Bardasano készít.

"Belépni egy olyan karakterrel egy történetbe, ami már létezik, új színésznőként belépni ebbe a projektbe, amikor már a csapat nagyon összetartó, ugyanezt a történetet csinálták 10 éve; ez egy még nagyobb kihívás, amiért nagyon hálás vagyok, és amitől nagyon izgatott vagyok." - fejezte ki örömét Geraldine a közösségi oldalán.

Alejandro Nones (Patricio), Ana Belena (Fernanda), Geraldine Bazán (Olga), Lara Campos és Victoria Ruffo (Refugio) a forgatások közti szünetben ezt a fotót készítették nemrég

Habár nagyon jól megőriznek minden részletet a várva várt folytatásról, hogy fenntartsák a meglepetés erejét, a napokban felkerült néhány forgatási kép, ahol akcióban látható Geraldine már az új Olga bőrében. A képen lévő jelenetben a mexikói színésznő Victoria Ruffo, Alejandro Nones, és a mexikói színésznő, Ana Belena társaságában látható, aki szintén most csatlakozott a történethez egy új karakterrel.

Geraldine Bazán a Corona de lágrimas 2 forgatásain

"Tudom, hogy ez a karakter egy nagyon szerethető karakter, melyet az emberek nagyon szerettek és gyűlöltek 10 évvel ezelőtt a Corona de lágrimas 1-ben, és az igazság az, hogy el akarom Önöknek mondani, hogy őszintén a legjobb tudásom szerint alakítom ezt a karaktert, hogy tetsszen Önöknek." - nyilatkozta Geraldine, akit itthon például a Tierra de pasiones-ben (Második esély) láthattunk. "Teljes szívemből csinálom, ez tényleg egy nagyon erős karakter, akivel sok minden történik ebben a 10 évben, úgyhogy remélem tetszeni fog..."


Megjegyzések