Új feltöltések: Álmodj velem, Mámoros szerelem, Titkok szállodája, Több mint testőr

 Az oldalon elérhetők telenovellák listája négy új címmel bővült, ezzel hozzáadásra kerültek az elmúlt pár évben feltöltött novellák az oldalra. Ennek következtében most már 41 telenovellát lehet online visszanézni a legjobb minőségben. A lista azonban továbbra is bővülni fog, ugyanis a jövő évben is érkeznek újabb feltöltések. Az alábbiakban pedig a most hozzáadott négy sorozatról olvashattok rövid ismertetőket. Azonban a feltöltések nem érnek véget ezzel, ugyanis jövőre is újabb telenovellák kerülnek fel az oldalra az elérhető legjobb minőségben.




Álmodj velem! (Despertar contigo)

Az Álmodj velem! (Despertar contigo – Veled ébredek) egy 2016 -ban forgatott mexikói filmsorozat Ela Velden és Daniel Arenas főszereplésével. A sorozat a 2000-ben készült kolumbiai telenovella, a Pobre Pablo remakeje. Magyarországon 2018. január 2-án tűzte műsorára a TV2, később pedig az Izaura TV is ismételte.

MEGNÉZEM A SOROZATOT

TörténetPablo szerény körülmények között él, testőrként dolgozik, hogy el tudja tartani a családját. Egy nap állást kap a virágtermesztés egyik legsikeresebb vállalkozója, Antonia Santamaría cégénél, aki megkéri, kísérje el őt egy konferenciára. Itt megismerkedik Maiaval, egy gazdag lánnyal. Maia és Pablo különböző társadalmi osztályokból származnak, de a két fiatal egymásba szeret. Antonia ezt kihasználja, és titokban bosszút forral, hiszen Maia nem más, mint legfőbb riválisa, Othón Alcalá lánya. Pablot ezért egy gazdag vállalkozónak állítja be, hogy ezáltal ártani tudjon Othónnak. Pablo mit sem sejt Antonia hátsó szándékáról, de egy nap azonban Maia rájön a hazugságokra. A bonyodalmak tovább fokozódnak, mikor kiderül, hogy mindketten párkapcsolatban éltek a konferencia előtt. Cindy (Pablo exe) és Federico (Maia exe) sem hajlandó lemondani korábbi párjukról, de Pablo és Maia szerelme azonban mindennél erősebb.



Mámoros szerelem (Vino el amor)

Mámoros szerelem (eredeti címén Vino el amor – Eljött a szerelem egy 2016-ban készített mexikói telenovella, melyet José Alberto Castro készített a Televisának. A 142 részes novella főszereplőit Irina Baeva és Gabriel Soto alakítják. Hazánkban a Duna TV vetítette 2017-ben, 2018-ban és 2020-ban.

MEGNÉZEM A SOROZATOT

TörténetDavidot a szőlőbirtokánál csak feleségéhez, a szelíd Lisához fűzik erősebb szálak. A birtokon velük él Lisa anyja és testvére is, akik egyáltalán nem nézik jó szemmel Lisa házasságát. Itt él családjával Marcos, a szőlőgazdaság intézője is, aki annak ellenére, hogy illegális bevándorló, mindig vidáman és optimistán tekint az életre. Egy nap azonban egy razzia során lányával Lucianával együtt, deportálják őket Mexikóba…



Titkok szállodája (El hotel de los secretos)

Titkok szállodája (eredeti címén El hotel de los secretos - Titkok szállodája) egy 2016-os mexikói telenovella a Televisától. Főszereplő Irene AzuelaDaniela RomoErick ElíasDiana Bracho és Jorge Poza . A sorozat 2016. január 25-én került adásba a Canal de las Estrellas csatornán. Magyarországon a TV2 kezdte el vetíteni 2018. szeptember 27-én, majd 2019. január 28-án fejezték be az Izaura TV-n.

MEGNÉZEM A SOROZATOT

TörténetJulio és a családja aggódik Cristina miatt, ugyanis immár egy hónapja nem jelentkezett. Julio útnak indul a Grand Hotelhez, hogy személyesen bizonyosodjon meg húga jóllétéről. Útja közben azonban megismerkedik egy gyönyörű nővel, Isabel Alarcónnal...



Több mint testőr (Corazón valiente)

Több mint testőr (eredeti címén Corazón valiente - Bátor szív) egy amerikai telenovella a Telemundótól. Főszereplői: Adriana Fonseca, José Luis Reséndez, Aylín MújicaXimena Duque és Fabián Ríos. A 206 részes sorozat 2012. március 6-án 21 órakor kezdődött el a Telemundo csatornán. Magyarországon 2012. október 1-jén került adásba a RTL II-n.

MEGNÉZEM A SOROZATOT

Történet: A Több mint testőr lebilincselő szerelmi történet, melyben hűség, bátorság és cselszövés egyszerre van jelen. A történet középpontjában két női testőr áll, akik nemcsak azokkal igyekeznek leszámolni, akik az általuk védelmezett személyt veszélyeztetik, hanem azokkal is, akik a boldogságuk útjába próbálnak állni. A főszereplők egyike Angela, egy egyszerű testőr lánya, a másik pedig Samantha, a gazdag lány, akinek testőre nem más, mint Angela édesapja. A két lány soha nem fogja elfelejteni azt a napot a medencénél, ami egész életük legrosszabb rémálmává vált. Az történt ugyanis, hogy 1994-ben hirtelen gyermekrablók jelentek meg, hogy elvigyék Samanthát, ám Angela édesapja hihetetlen bátorságáról tett tanúbizonyságot, amikor saját életét feláldozva sikerült megmentenie a kislány életét. A végzetes estét követően Samantha és Angela élete külön utakon folytatódott.Sok év eltelte után Samanthát vakmerő testőrként látjuk újra, Angelát pedig a saját pékségében. Samantha éppen akkor érkezik a pékségbe, mikor bűnözők megpróbálják kirabolni azt, ám a két lánynak együtt sikerül megállítania a rablókat. Samantha és Angela találkozása új irányba terelte Angela életét, aki eldöntötte, hogy megválik üzletétől, hogy barátnőjéhez és édesapjához hasonlóan testőr legyen.


Megjegyzések