Corona de lágrimas 2: Victoria Ruffo új részleteket árult el a folytatásról

Victoria Ruffo történelmet ír, ugyanis jövőre ismét életre kelti 10 év után a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) főhősnőjét, Refugio-t a telenovella második évadában, melyet José Alberto Castro vezénylésével jelenleg is forgatnak. "10 év után életre kelteni ismét ugyanazt a karaktert, ugyanazokkal a színészekkel, úgy gondolom, hogy ez az első alkalom a televíziózásban, hogy ez történik, és izgatott és elégedett [vagyok] az újítástól." - mesélte a mexikói színésznő egy interjúban.

Victoria Ruffo és "fia", Alejandro Nones a Corona de lágrimas 2 forgatásain

A La Madrastra (A Mostoha) főhősnője boldog, hogy ismét életre keltheti a novella főszereplőjét, mely 2012-ben elnyerte a közönség szeretetét. "Egy olyan történet volt, aminek nagyon örültem, hogy megcsinálhattam 10 évvel ezelőtt, [Refugio] egy nagyon szép, kedves, szeretetteljes karakter számomra. Tudom, hogy ez a szó már túl sok, és nem tetszik egyeseknek, de ez egy gyönyörű karakter." - osztotta meg Ruffo az interjú során.

Maribel Guardia és Victoria Ruffo a forgatásokon

A színésznő emellett arról is mesélt, mit láthat a nézőközönség a második évadban. "Azt láthatják, ami bármely családban megtörténik 10 év elteltével, ugyanis Patricio fiamnak van egy lánya, az idő múlását pedig a kislány mutatja, aki már 10 éves, de nagyon sok dolog van, jönnek új történetek, új karakterek és új könnyek... minden." - mesélte a mexikói színésznő a történet folytatásáról. "De tulajdonképpen nézzék meg, én mindig azt szoktam mondani, hogy nem szeretek sok mindent elmesélni a történetről és a karakterekről, mert akkor kissé elveszti azt a varázsát, azt az illúziót. Úgy gondolom, hogy tetszeni fog Önöknek, ez egy novella a teljes családnak, ez egy novella a valódi szeretetről, gyerekekről, szenvedésről, örömről... minden, ami egy normális családban előfordul."

Az alábbiakban pedig néhány forgatási képet is megtekinthettek, melyeket a napokban osztottak meg a szereplők közösségi oldalaikon.

Az első kép Victoria Ruffo-ról ismét Refugio bőrében

África Zavala, Maribel Guardia és Victoria Ruffo 10 év után ismét együtt forgatnak


Alejandro Nones és a lányát alakító Lara Campos


Megjegyzések