Amor dividido: logó, poszter és promók

Hamarosan kezdődik Angelli Nesma legújabb telenovellája, az Amor dividido, mely kevesebb mint egy hónap múlva elstartol a mexikói Las Estrellas műsorán. A napokban pedig bemutatták a novella hivatalos logóját és poszterét is, melyet alább láthattok.

A telenovella hivatalos posztere a hivatalos logóval

A novella főszereplőit Eva Cedeño és Gabriel Soto alakítják, akiket Andrés Palacios, Irina Baeva, Arturo PenicheEugenia Cauduro, José Elías Moreno, Pedro Moreno, Pedro Sicard, Ramiro Fumazoni, Jessica Más, Federico Ayos és Lambda García kísérnek el többek között az Angelli Nesma visszatérését jelentő telenovellában. Az alábbiakban meg is tekinthetitek a sorozat első két promóját is, alatta pedig a magyar fordítást is olvashatjátok.

Egy megkérdőjelezhetetlen szerelem...
– Ígérd meg, hogy te és én sosem válunk el egymástól.
– Azt terveztem, hogy elmehetnénk a fővárosba.
...elválasztva a szükség miatt,...
– Csak három hónapig leszek San Antonio-ban.
...de a távolság áruló.
Mindannyiunknak van egy szétválasztott szerelme.


Megfájdul a szívünk, ha el kell hagynunk otthonunkat, ha eláruljuk az értékeinket, ha nem ölelhetjük meg gyermekeinket, ha ők nem ismernek fel bennünket, és ha el kell válnunk a családunktól, mégha meg is szakad a szívünk. A szerelem azonban a mi oldalunkon áll, mert mindannyiunknak van egy szétválasztott szerelme.

Mit szóltok a novellához? Kinek hozta meg a kedvét ez a két kis kedvcsináló?


Megjegyzések

  1. A promók nem, de a szereposztás annál inkább. Csak sajnos ez a novella is kimarad majd nálunk feltéve ha Federico és Lambda tényleg egy pár lesznek

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése