La herencia: felfedték a főhősök neveit

Már régóta beszélnek Juan Osorio készülő telenovellájáról, melynek munkacíme La herencia, un legado de amor. Pár hete egy hírösszefoglalóban megírtam néhány lehetséges nevet, a napokban pedig a Soltero con hijas (Derült égből apa) producere felfedte új sorozatának főszereplőit.


A főhősök bejelentésekor nem ért nagy meglepetést senkit a nevek hallatán, ugyanis a Novelalounge korábban megosztott hírei igaznak bizonyultak, így végül Michelle Renaud és Matías Novoa lesznek a történet főszereplői. Michelle utolsó főszerepe az idén év elején finálézó Quererlo todo volt, Matías-nak pedig ez lesz az első főszerepe a Televisánál, miután idén debütált a nemrég véget ért Vencer el pasado-ban. Az El señor de los cielos és az Enemigo íntimo főszereplője az utóbbi hetekben már készült a kihívást jelentő karakter életre keltésére, aki a történetben jó lovas lesz.


Mellettük lesz még egy főszereplő páros, ugyanis a novellának négy főszereplője lesz. Először Mauricio Henao részvételét erősítették meg, akinek a neve szintén felmerült már korábban, és aki Juan-nak ad életet. Az ő párját pedig Paulina Matos fogja alakítani, aki a producer előző sorozatának, a Que le pasa a mi familia-nak is részese volt, és akinek szintén fontos állomás lesz ez a karakter pályafutása során.


A történet nagy főgonoszát pedig Elizabeth Álvarez fogja alakítani, aki visszatér a telenovellák világába egy újabb negatív karakterrel. A színésznőt itthon többek között a Corazón indomable (Maricruz) és az El vuelo de la victoria (Victoria) sorozatokban láthattuk.


Az információk szerint a La herencia egy "hagyományos novella" lesz, mely egy chilei telenovella feldolgozása lesz, azonban a történetről egyelőre nem tudni többet. A producer december 6-án tervezi megkezdeni a legújabb sorozata forgatásait, ugyanazon a napon, amikor José Alberto Castro elkezdi forgatni a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évadát. A La herencia a Las Estrellas 20:30-as sávjában fog debütálni a sikeres nézettséggel futó Mi fortuna es amarte helyén.

Mit szóltok Juan Osorio legújabb novellájának főszereplőihez?


Megjegyzések