La Desalmada: ma este finálé!

Ma este fontos esemény következik a telenovella kedvelő közönség számára, ugyanis ma befejeződik Mexikóban a La Desalmada, mely jelenleg a legsikeresebb melodráma a Televisánál, ugyanis közel 5 milliós nézettséggel fut a Mexikóban. A finálé közeledtével pedig a sorozat producere, José Alberto Castro elmondott néhány részletet a befejezésről.

A melodráma főszereplőit Livia Brito és José Ron alakítják

Nemrég megírtam egy hírösszefoglalóban, hogy a novella főhősnőjét alakító Livia Brito közösségi oldalán bejelentette, hogy a melodráma második évaddal fog folytatódni; mindenki arra kíváncsi, igaz-e a hír, illetve, hogy ennek kapcsán hogy alakul a történet zárása ma este. Az igazság pedig az, hogy maguk a színészek sem tudják, hogyan fejeződik be a novella, mivel két befejezést is forgattak. "Ebből [a sorozatból] két finálét forgattunk, még nem tudom, melyiket fogjuk [a képernyőre] küldeni, ez sokban függ a közönség reakcióitól, nagyon függ attól, hogy mit érzünk a 'fókusz csoportnál', függ attól, hogyan fognak viselkedni a karakterek és az emberek." - nyilatkozta a hét elején a producer, akinek nevéhez olyan sikernovellák fűződnek, mint a Rubí és a Teresa.

José Alberto Castro, a La Desalmada producere

Amiről azonban kétsége sincs a producernek, hogy egy "erős" befejezés lesz. "Mindig nagyon fontos, hogy egy kis  feszültséget, bizonytalanságot hagyjunk a zárásra. Ez néha tetszett a közönségnek, néha leszidtak emiatt; például a Rubínál adtam egy esélyt ennek, és a közönség fele imádta, a másik fele pedig megszidott emiatt, a Teresánál pedig három különböző finálét csináltam." - mesélte Castro, aki korábban azt nyilatkozta, hogy őt is meglepte a novella sikere, és nagyon elégedett a nézettségi adatokkal.

Az interjún természetesen feltették neki a milliós kérdést is: lesz-e második évad? Erre pedig a következőt válaszolta: "Az eredmények nagyon jók, vizsgáljuk a lehetőséget, hogy készítsünk-e egy spin-off-ot vagy egy második részt a történethez. Dolgozunk ezen az írócsapattal, és figyeljük a lehetőséget is, hogy össze tudjuk-e ismét szervezni a teljes szereplőgárdát, ezek mutatják majd meg, hogy meg lehet-e csinálni [a folytatást] vagy sem. És ha igen, akkor a jövő év végén lenne." - magyarázta Castro, aki decemberben kezdi meg a Corona de lágrimas második évadának forgatásait. Nektek tetszene egy második évad? Ki követte közületek a La Desalmada-t?


Megjegyzések

  1. Most mondjam hogy csalódott vagyok? Ez nem egy befejező rész volt, plusz ha nem lesz második évad akkor tök felesleges volt összecsapni. Amúgy nem úgy volt véletlenül hogy Cesar negatív lesz? Csak mert semmi negatív nem volt benne

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg Cesar az antagonista, tehát a főszereplők kapcsolata ellen van, azonban én is azt vártam, hogy negatív legyen, de ahogy mondod, semmi ilyen nem volt.
      Én sajnos 20 résszel le vagyok maradva, úgyhogy ha azokat megnéztem, csak akkor tudok véleményt formálni.

      Törlés

Megjegyzés küldése