Fernando Colunga új projektje

Miután kénytelen volt kiszállni a Malverde, el santo patrón projektből, mely a Telemundo első kosztümös szuperszériája, Fernando Colungának máris új projektje van a miami székhelyű tévétársaságnál. Az új projekt az Historias de un clan feldolgozása lesz, és a projekt egyelőre ezen a munkacímen is fut. A hírek szerint a produkció már meg is kezdte az előkészületeket. Mindezt a Telemundo Global Studios elnöke, Marcos Santana jelentett be csütörtökön.



A történet szinopszisa

A Puccio család külsőre olyan, mint bármelyik másik család: Arquímedes-nek van egy terve kezei között, melyhez szüksége lesz a családja segítségére. Ennek folytán összeül fiaival, Alejandro-val és Daniel-lel, hogy vezessék a vállalatot. Arquímedes háza az operáció központjává válik, ők pedig egy jelszavakkal teli életet tartanak fent. A történet a bűnügyi családszervezetről szól, Arquímedes Puccio más bandákkal való kapcsolatairól és a cselekmény fenntarthatatlan ártatlanságáról, melyek igaz történeten alapszanak.

Az Historias de un clan egy argentin miniszéria, melyet a Telefe és a TNT készített 2015-ben, mely Arquímedes Puccio igaz történetét meséli el. Mit szóltok Colunga legújabbfőszerepéhez, mely egyben telemundós debutját is jelenti?


Megjegyzések