El privilegio de amar: Aarón Díaz visszatérése a Televisához?

A Fábrica de sueños antológiában a Televisa újraéli régi klasszikus novelláit, ennek részeként pedig az El privilegio de amar-t (Titkok és szerelmek) is, melyben Helena Rojo, Adela Noriega, René Stickler és Andrés García alakították a főszereplőket 1998-ban; s melyet november 4-től ismét megismétel az Izaura TV. Ahogy azt már korábban is híresztelték, a feldolgozást a '98-as verzió producere, Carla Estrada végzi majd. Egyelőre azonban még semmi sem tudni, mikor kezdik el készíteni a remake-et, azonban a napokban felröppent egy-két pletyka a remake-kel kapcsolatban. 


A pletykák szerint pedig Aarón Díaz visszatérne a Televisához, hogy részese legyen a produkciónak; azt még nem tudni, hogy főszerepben vagy negatív szerepben szerepelne. Ha ez igaznak bizonyul, akkor Aarón a 2010-es Teresa után 11 évvel térne vissza a mexikói tévétársasághoz. Carla Estrada egy interjúban elmondta, hogy Lucero-t szeretné a projektben minden valószínűséggel az Helena Rojo által életre keltett Luciana karakterére; emellett azt is elmondta, hogy ez a sorozat nem 25 részes lesz, mint a Fábrica de sueños eddigi produkciói. "Ezen még dolgozunk, nem tudni, hogy mennyi lesz, talán 60 vagy 80." - nyilatkozta az El Manantial (Az ősforrás) és a Sortilegio (Kettős játszma) alkotója. Mit szóltok a feldolgozáshoz? Ti kiket tudnátok elképzelni a főbb szerepekre?


Megjegyzések

  1. Ha Lucero bármilyen formában is a produkció része lesz, akkor nem érdekel az egész. Egyébként szerintem sem Lucero, sem Adela Noriega nem fog már soha visszatérni a telenovellázáshoz, szóval belőlük biztos nem lesz Luciana Duval. Leticia Calderónra viszont annál inkább kíváncsi volnék, számomra ő volna a tökéletes Luciana. Ana Joaquinaként nagyon megnézném Helena Rojot. Számomra amúgy Adela Noriega az EPDA-ban nem feltétlenül volt hiteles egy feltörekvő, sikeres modell szerepében. Arcra, magasságra meg úgy testalkatra sem volt az igazi. Hitelesebb volt, mint Maite, de nem kifejezetten modell alkat. Ha nem előtte fejezte volna be a P&P forgatásait és Estrada is nem csak a kiskedvenceit szerepeltette volna kizárólag, hanem valóban a legalkalmasabb színésznőt szerette volna megszerezni Cristina szerepére, a fiatal Gabriela Spanic lett volna a leghitelesebb abban a szerepben. Ő valóban modell volt, modell arccal és paraméterekkel. De mivel ez már kimaradt az életéből... hát nem is tudom ki volna jó Cristinának... Talán Carolina Miranda?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése