Malverde: ma premier a Telemundo-n!



Az elmúlt hetekben több posztot is írtam a Telemundo legújabb sorozatáról, megismerkedhettetek a történettel, a karakterekkel és a különleges forgatási helyszínnel. Ma pedig elérkezett a nagy nap, ugyanis a Telemundo első kosztümös szuperszériája, a Malverde: el santo patrón ma startol el a Telemundo műsorán a 22 órás sávban, ahol a Café con aroma de mujer új verzióját váltja.


Malverde
szerepében a mexikói színész-énekest, Pedro Fernándezt láthatjuk, mellette pedig Carolina Miranda, Isabella Castillo, Mark Tacher, Ivonne Montero, Alejandro Nones, Sofía Castro, Luis Felipe Tovar és Candela Márquez erősítik a szereposztást, illetve Rafael Amaya is visszatér a Telemundo-hoz egy különleges részvétellel.



"Már régóta nyomozunk a mexikói valóság után a csapatunkkal. A sorozatnak szigorú felülvizsgálattal rendelkezik a történelmi pillanaton, a fikció pedig egy különösen reális környezetben zajlik. Malverde legendája pontosan felül lett vizsgálva." - osztotta meg közösségi oldalán a sorozat írója, Luis Zelkowicz. "Kétség kívül, ez a szuperszéria a Telemundo egyik legambiciózusabb produkciója, és biztosak vagyunk benne, hogy a közönség vissza tud utazni az időben, miközben Malverde legendájának történetét élvezik." - nyilatkozta Marcos Santana, a sorozat producere. Malverde: el santo patrón egy olyan sosem mesélt történet, mely egy 1870-ben Sinaloa-ban született gyermek történetét meséli el, aki egy legendává válik, majdnem vallásivá, a falu védőjévé, és mind ártatlanok, mind szegények védőjévé. 


Megjegyzések