La nieta elegida: holnap startol a legújabb kolumbiai telenovella

Nemrég írtam egy posztot a legújabb kolumbiai novelláról, a La nieta elegidáról, és ahogy ígértem, ma pedig még több információt tudhattok meg az RCN új sorozatáról, elsősorban olvashattok a sorozat szinopszisáról és a fő karakterekről. A legújabb kolumbiai novella pedig holnap, azaz szeptember 27-én startol el az RCN csatornán.



A telenovella, mely 2021 elején kezdte meg forgatásait, az elismert író, Julio Jiménez visszatérését is jelenti, akinek jellemzője a rejtély szerepeltetése történeteiben, és aki többek között a Pasión de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai) és az El cuerpo del deseo (Második élet) írója is. Az író Iván Martínezzel együtt Luisa Mayorga érkezésére összpontosít egy ambícióval és képmutatással áthatott családba. A La nieta elegida (magyar fordításban A kiválasztott unoka) egy klasszikus telenovella, mely tele van intrikával, gyűlölettel és szerelemmel. A sorozat főszerepeiben Consuelo Luzardo, Francisca Estévez, Carlos Torres és Juliette Pardau lesznek láthatóak, akik karaktereiről alább olvashattok részletesebben. 



Főszereplők

Consuelo Luzardo mint Sara de Roldán

Nagy védelmezője azoknak, akiket szeret, és akiket hűségesnek tart hozzá. Művelt, jólnevelt nő és elegáns az öltözködés terén.


Francisca Estévez mint Luisa Mayorga

Őszinte, szeretetteljes és álmodozó, aki nem szereti a problémákat. Egy érdekes fúziót láthatunk benne egy fiatal hölgy és egy ártatlan kislány között; emellett kiemelkedően hűséges és bármit képes megtenni szerettei védelmezéséért.


Carlos Torres mint Juan Esteban Osorno

Fiatal, elbűvölő építész, az ország egyik leggazdagabb családjának sarja. Egy munka- és edzésmániás férfi, mindig tisztelettudó, toleráns másokkal és tökéletes ízlése van.


Juliette Pardau mint Vivian Roldan

Egy fiatal hölgy, akiben túláradó szépsége van és különleges érzéke ahhoz, hogy mindig jól öltözzön. Egy olyan nő, aki mindig is luxusban élt, melynek következtében a város legelismertebb iskoláiban tanulhatott.




További szereplők

Kepa Amuchástegui – Augusto Roldán

Juan Pablo Gamboa – Nicolás Roldán

Claudio Cataño – Sergio Roldán

Géraldine Zivic – María Consuelo Roldán

Stephania Duque – Laura Roldán

Sebastián Boscán

Patrick Delmas

Orlando Valenzuela

Alfonso Rojas

Silvia de Dios

Adriana Arango

Marcela Benjumea

Margalida Castro

Cristina Campuzano

Alejandra Villafañe

Ana María Arango

Nayra Castillo

Héctor García

Carlos Báez

Ricardo Vesga

Gregorio Urquijo

Sebastián Osorio

María José Camacho

Mariam Castañeda

Giancarlo Mendoza





Szinopszis

A nagytekintélyű Roldán család teljesen meglepődik egy ismeretlen érkezésétől, akit a család nagymamája, Sara mutat be mint az unokát, akit egy nyomornegyedből mentett meg. Ő Sergio állítólagos lánya, Sara legkisebb fiáé, akit különös körülmények között gyilkoltak meg tíz évvel ezelőtt, melyek azóta sem derültek ki. Luisa Mayorga egy gyönyörű fiatal lány, aki ennek az áhíttatott családnak a részévé válik, melynek nagyrésze nem akarja befogadni, ezzel kiegyensúlyozatlanságot és egymás ellen fordulást provokálva. Ahogy telnek a napok, az állítólagos unoka nem olyan ártalmatlan, sem olyan gyenge, mint amilyennek tűnik, ugyanis lépései hátterében egy veszélyes banda áll, melynek rosszindulatú vezetője tönkre akarja tenni őket, mivel bosszút keres a Roldán család ellen. Luisa Mayorga nem halad el észrevétlenül mindazok mellett, akik ismerik őt, és végül megértik, miért lett ő a kiválasztott unoka.


A novella posztere


Megjegyzések