Így alakulnak a Las Estrellas idősávjai 2022-ben

Az elmúlt időszakban sok készülő telenovelláról volt szó az oldalon, ma pedig hoztam egy összegzést a mexikóiakról, melyben áttekinthetitek a Las Estrellas idősávjai szerint, melyik telenovella várhatóan mikor startol. A sorozatok címeire kattintva pedig még többet olvashattok róluk.



16:30

A délutáni idősávban jelenleg Pedro Ortíz de Pinedo befejező etapjában lévő telenovellája, a Diseñando tu amor fut, melyet pedig Ignacio Sada készülő sorozata, a Contigo sí vált október 11-én. A 122 részesre tervezett sorozat főszereplői pedig Alejandra Robles Gil, Brandon Peniche és Danilo Carrera lesznek. Őket pedig 2022. március 28-án váltja Carlos Moreno új sorozata, melynek jelenlegi munkacíme Ha llegado una intrusa.


18:30

Ebben a sávban nemrég startolt el Lucero Suarez legújabb családi sorozata, az S.O.S. Me estoy enamorando, melynek főszereplői Irán Castillo, Daniel Arenas és Jorge Salinas. A novella megüresedett helyére fog érkezni Angelli Nesma, aki az Allá te espero munkacímen futó novellájával tér vissza a Televisához, s melynek főhőseit Eva Cedeño, Gabriel Soto és Irina Baeva fogják alakítani. Mivel még nem tudni, hány részes lesz az S.O.S., így pontos dátumokat sem lehet tudni, de az Allá te espero mindenképp 2022-ben kerül csak képernyőre.


20:30

Jelenleg Rosy Ocampo harmadik Vencer-novellája, a Vencer el pasado fut ebben a sávban Angelique Boyer, Sebastián Rulli, Erika Buenfil, Arantza Ruiz és Ana Paula Martínez főszereplésével. Őket váltja november 8-án Nicandro Díaz a Mi fortuna es amarte címen készülő sorozatával, melynek Susana Gonzalez és David Zepeda lesznek a főhősei. Azután érkezik valószínűleg az Un golpe de suerte, Juan Osorio készülő sorozata, utána pedig ismét Rosy Ocampo veszi át a sávot jövő év közepe tájékán negyedik Vencer-novellájával, melynek munkacíme Vencer el odio.


21:30

A főműsoridőben jelenleg José Alberto Castro hagyományos vidéki novellája, a La Desalmada fut Livia Brito és José Ron főszereplésével, melyet október 25-én vált az Univision csatornán már bemutatkozó Si nos dejan, Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas és Alexis Ayala főszereplésével, valamint Gaby Spanic visszatérésével a telenovellák világába. Őket váltja jövőre Giselle Gonzalez új sorozata, melynek jelenleg még nincs munkacíme, a producerasszony még keresi a megfelelő történetet.


Mindezek mellett még készülőben van a Los ricos también lloran új verziója Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével, melyet Carlos Bardasano készít, a Corona de lágrimas 2, melyet José Alberto Castro készít, s melynek forgatásai december 6-án kezdődnek, és emellett Salvador Mejía esetleges visszatérése valamilyen történettel. Mindezek után azt hiszem elmondható, hogy jövőre sem fogunk hiányt szenvedni újdonságok tekintetében, és bízzunk abba, hogy kis hazánkba is eljut ezek közül néhány premier.


Megjegyzések