Salvador Mejía visszatérése?

Salvador Mejía, a Televisa egyik ismert producerének visszatéréséről már jó ideje hallani a különféle telenovellás oldalakon , azonban eddig még semmi biztosat nem tudni. A producer nevéhez olyan klasszikusok fűződnek, mint az Esmeralda, La usurpadora (Paula és Paulina) vagy La Madrastra (A Mostoha).

Salvador Mejía

Tavaly nyáron azt pletykálták, hogy az ikonis venezuelai thriller jellegű novella, a La mujer de Judas (Júdás asszonya) feldolgozásával tér vissza, melynek főszerepére Gaby Spanic-ot emlegették. Hosszú csend után pedig azt pletykálták, hogy már nem készíti el a La mujer de Judas újabb verzióját, hanem egy másik remake-et készít, melynek főszerepére pedig Victora Ruffo nevét emlegették. Aztán erre a projektre nem kapott zöld utat a Televisa vezetőségétől.

A 2001-es El derecho de nacer az eddigi utolsó feldolgozás, melynek főszereplői Kate del Castillo és Saúl Lisazo voltak

A producer, akinek eddigi utolsó sorozata a 2017-es En tierras salvajes, melynek Claudia Álvarez és Cristan de la Fuente voltak a főszereplői, most a legújabb hírek szerint egy újabb történetet nézett ki magának visszatérésére. Nem másról van szó, mint az 1966-os El derecho de nacer című televisás klasszikusról, melyből már számtalan feldolgozás készült az évek alatt. Egyelőre nem tudni többet a készülő sorozatról, mely 2022-ben kerülhet a Las Estrellas képernyőire.


Megjegyzések