Hírek 2021.09.20.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrisebb híreit. Jó olvasást!


Contigo sí: ilyen lesz a sorozat logója

Nacho Sada produkciója csütörtökön nyilvánosságra hozta készülő telenovellájuk, a Contigo sí hivatalos logóját. A novella hivatalos logóján olvasható a alcím is, mely a címmel egybeolvasva Contigo sí... por siempre (magyar fordításban Veled igen... mindörökké). A sorozat, mely az 1978-as klasszikus Viviana feldolgozása, melynek Camila című remake-jét hazánkban is láthattuk, október 11-én startol el a mexikói Las Estrellas műsorán Alejandra Robles Gil, Brandon Peniche és Danilo Carrera főszereplésével. A hivatalos logót az alábbi képen láthatjátok.




Ha llegado una intrusa: főszereplő-jelöltek

Mint az korábban már említettem, Carlos Moreno hamarosan visszatér a képernyőre egy újabb telenovellával, mely az Ha llegado una intrusa remake-je lesz, melynek főszereplői Jacquline Andere és Joaquín Cordero voltak 1974-ben. És máris felröppentek pletykák az esetleges főszereplőkről, az említett nevek közt szerepel José Ron, Fátima Molina, Adriana Louvier és Horacio Pancheri. A pletykák szerint pedig a producer Fátima Molina és José Ron párosát preferálja készülő sorozata főszereplő-párosának, mely a Contigo sí után kerülne képernyőre a 16:30-as sávban.




Los ricos también lloran: Sebastián Rulli nyilatkozott új főszerepéről

A napokban kiderült, hogy a Los ricos también lloran új verziójának férfi főhősét Sebastián Rulli fogja alakítani Claudia Martín oldalán, az argentin színész pedig nyilatkozott is új főszerepéről. "Őszintén nagyon-nagyon hálás vagyok a vállalattal, az élettel és Istennel. Úgy gondolom, hogy eljött a pillanat, amikor megvalósíthatok egy álmot, most ugyanis nem tudtam nemet mondani erre a meghívásra. Ez egy olyan ikonikus produkció a televíziózás történetében és különösen Mexikó történetében. Én ismerem Mexikót, mert édesanyám nézte a televíziót, különösképp ezt a telenovellát, így ez olyan, mintha ezt az illúziót adtam volna neki, és mindig is a terveim közt volt megvalósítani. Rulli azt a karaktert alakítja majd, melynek Rogelio Guerra adott életet, akivel a 2013-as Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) című sorozatban együtt dolgoztak. "Volt szerencsém dolgozni vele, az utolsó projektjében, ami a Lo que la vida me robó volt, és nagyon megkedveltem. Egy nagyszerű ember, egy nagyszerű társ, és az ő helyében lenni most néhány év és történetbeli különbséggel, büszkeséggel tölt el."




Diseñando tu amor: meglepő fordulat a befejező etapban

A Televisa délutáni sávjában jelenleg futó Diseñando tu amor belépett befejező etapjába, ugyanis hamarosan befejeződik Jorge Ortíz de Pinedo hagyományos rózsanovellája, egészen pontosan október 8-án, pénteken fejeződik be a Gala Montes, Juan Diego Covarrubias, Ana Belena és Osvaldo de León főszereplésével készült sorozat, melyből csupán 15 rész maradt hátra a nagy fináléig. A telenovella befejező etapjában sem hagyja izgalom nélkül nézőit, akiknek az elmúlt héten nagy meglepetésben lehetett részük, miután kiderült, hogy Helena (Ana Belena) legjobb barátnőjének, Majo-nak (Daniela Álvarez) van egy ikertestvére. A klasszikus klisé bevetése a novellában pedig még a színésznőt is meglepte. "Fogalmam sem volt róla, engem is nagyon meglepett, ez egy váratlan fordulat a történetben. Komplikált volt, először is, mert sosem csináltam ilyet, másodszor pedig nem is volt sok időm felkészülni erre a második szerepre, mely annyira különböző az elsőtől." - nyilatkozta a színésznő, akinek új karaktere, Judith mindent megtesz, hogy megbosszulja ikertestvére halálát.




Pasión de Gavilanes 2: újabb hiány a folytatásban

Jorge Cao volt az első, aki bejelentette részvételét a Pasión de Gavilanes folytatásában, melyet a miami székhelyű Telemundo készít 2022-ben. Azóta pedig, mint azt meg is írtam, sokan bejelentették, nem lesznek részesei a második évadnak, köztük Michel Brown, Ana Lucía Domínguez és Lady Noriega. A legfrissebb hírek szerint pedig Jorge Cao sem lesz részese, ugyanis visszamondta részvételét személyes okok miatt, ennek következtében Don Martín karaktere sem lesz látható a folytatásban.




A Telemundo új szuperprodukciót készít?

Erős pletykákat hallani, miszerint a Telemundo egy "új mega produkciót" készít, melynek főszereplőit Ángelica Celaya és Iván Sánchez alakítanák. Mindemellett azt is beszélik, hogy a negatív karakterek bőrébe a tehetséges kolumbiai színésznő, Catherine Siachoque és Mauricio Islas bújhatnak. Egyelőre mindez csak pletyka, semmi hivatalosat nem tudni az esetleges széria körül. Ha igaznak bizonyul, akkor ezzel Catherine visszatérne a negatív karakterekhez, hiszen utoljára 2014-ben alakította a történet főgonoszát a Reina de corazones (Emlékezz, Reina) sorozatban.


Megjegyzések

  1. Na a Pasion de Gavilaneshez még annyit, hogy se Dana se Mario nem lesznek benne. A történet arröl fog szólni hogy Jimena meg Sarita gyerekeinek meggyilkolják a tanárát, és nekik a saját ártatlanságukat kell bizonyítaniuk. Hogy tényleg ez lesz e azt nem tudom mindenesetre ha igen akkor részemről ez biztosan kilőve

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagy titokban őrzik az információkat a folytatásról, de véleményem szerint, ha nem lesz benne mind a hat főszereplő, akkor nincs értelme a második évadnak, mert így csak elrontanak egy szép történetet.

      Törlés
    2. Persze hogy nincs. Mitchel nem is lesz benne ezt ő maga mondta ;(

      Törlés
    3. Igen, ő volt a legelső, aki bejelentette.

      Törlés

Megjegyzés küldése