Mi fortuna es amarte: Nicandro Díaz új sorozata új címet kapott


A sorozat új címe: Mi fortuna es amarte

Nicandro Díaz a napokban bejelentette új sorozatának hivatalos címét, mely innen Mi fortuna es amarte lesz. A sorozat főhősnője minden vagyonát (fortuna = vagyon) elveszti, mikor férje elhagyja, de mikor megtalálja a szerelmet, rájön, hogy a valódi érték az igaz szerelem. A novella címe eddig az El amor cambia de piel volt, mely pedig annyit jelent: A szerelem új testet ölt. A napokban hivatalosan is elcsattant a csapó a Soy tu dueña (Riválisok) és az Amores verdaderos (Rabok és szeretők) producerének új sorozatánál.

Hivatalosan is elcsattant a csapó a produkciónál

Ebben a történetben, melynek eredetijét Luis Felipe Salamaca írta, a főhősöket Susana Gonzalez és David Zepeda alakítják, akik először lesznek egy pár a fikcióban. Mellettük Ximena CórdobaCarlos de la Mota és Andrés Sebastián voltak jelen a hivatalos rendezvényen.

Susana Gonzalez lesz Natalia


David Zepeda pedig Chenték ad életet

Mellettük pedig Sergio Sendel, Denia Agalianu, Chantal Andere, Michelle González, Carmen Salinas, Luis Felipe Tovar, Omar Fierro, Lisset, Ana Bertha Espín, Luz Elena González, Michelle Vieth, Ramsés Alemán, Ricardo Silva, Dayren Chávez, Rodrigo Brand, Fernanda Urdapilleta, Daniela Martínez, Andrés Vázquez és Adriana Fonseca erősítik a novella szereposztását, mely a hazánkban is vetített La quiero a morir (Meghalok érte) remake-je lesz.

Susana Gonzalez és David Zepeda először alakítanak egy párt

Nicandro Díaz új sorozata november 8-án startol Rosy Ocampo sorozata, a Vencer el pasado után a 8:30-as sávban a mexikói Las Estrellas műsorán.


Megjegyzések