Los herederos del Monte: újabb premier a TV2-n!

Az ősz közeledtével érkeznek a premier telenovellák is hazánkba, mint azt eddig is tudtuk, szeptember 1-től A végzet asszonya (La Doña) startol el 22 órai kezdettel az Izaura TV-n, míg szeptember 3-tól pedig érkeznek a Viharos szívek (Vencer el desamor) 14.40-től a TV2-re, ahol a Derült égből apát (Soltero con hijas) váltják. De ez még nem minden, ugyanis a ma kiadott kéthetes műsorújságból kiderült, hogy még egy telenovella premiernek örülhetünk, mégpedig a Telemundo gyártásában készült Los herederos del Monte érkezik hozzánk A del Monte örökösök címmel.


A Los herederos del Monte (A del Monte örökösök) egy 2011-ben készített telenovella, melyet az RTI készített a Telemundo számára, a főszerepben Marlene Favela és Mario Cimarro, akik a Gata Salvaje (Vadmacska) után ismét együtt alakítják a főhősöket, mellettük pedig Margarita Muñoz és José Luis Reséndez a negatív szerepekben, továbbá pedig Fabián Ríos, Ezequiel Montalt és Jonathan Islas is erősítik a szereposztást. A sorozat szeptember 6-tól lesz látható minden hétköznap 13.30-tól a TV2-n, a Viharos szívek (Vencer el desamor) előtt.


Marlene Favela és Mario Cimarro ismét együtt alakítják a főszereplőket


Rövid tartalom:

Juan megkéri Julieta kezét, aki mindenki nagy örömére boldogan mond igent. A del Monte családba érkezik egy hölgy, aki állítása szerint a fiúk testvére, mert az apjuk szeretőt tartott, így az örökségből neki is kapnia kell. A testvérek nem fogadják jól a hírt, de próbálnak kompromisszumot kötni...


Hamarosan még több információval érkezem az új sorozattal kapcsolatban, mellyel együtt már egyszerre három premiert is élvezhetünk a hazai képernyőkön.

A del Monte örökösök - szeptember 6-tól minden hétköznap 13.30-tól a TV2-n!


Megjegyzések