La Desalmada: befejeződtek a forgatások

A napokban befejeződtek José Alberto Castro új sorozatának, a Mexikóban jelenleg is futó La Desalmada forgatásait, melynek főszereplői Livia Brito és José Ron. A sorozat végül mindössze 80 részes lesz, a forgatások végét pedig valamennyi színész osztotta meg közösségi oldalán, megköszönve a lehetőséget és az élményt. A továbbiakban ezeket a képeket osztom meg veletek.


Eduardo Santamarina elköszönt a gonosz Octavio Toscano karakterétől, a képen a sorozat producerével, José Alberto Castro-val


José Ron utolsó forgatási napján az öltözőjében


"Köszönöm! Nagyon fontos vagy az életemben! Köszönet a La Desalmadáért! Nagyon szeretlek" - írta közösségi oldalán José Ron a sorozat producerének a kép mellé, melyen megölelik egymást az utolsó jelenet felvétele után

Laura Carmine az utolsó forgatási napján, a képen a sorozat főhősét alakító José Ron-nal


Eduardo Santamarina és Marjorie de Sousa, akik Octavio és Julia karaktereit, az antagonistákat keltették életre


Daniel Elbittar-nak ez volt első televisás szerepe


A színész César Franco-nak adott életet ebben a történetben

A főszereplők miatt esetleg nagyobb esély van rá, hogy hozzánk is eljusson egyszer Castro új sorozata, hiszen Livia Brito és José Ron már korábban is együtt főszerepeltek a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella) című sorozatban, melyet a TV2 hazánkban is vetített.

A producer sorozata forgatásainak befejezése után sem pihen, hiszem már készíti a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évadát, mely megőrzi az első évad szereplőinek nagyrészét. A forgatásokat pedig még ebben az évben, pontosabban december 6-án tervezik megkezdeni.


Megjegyzések