Gaby Spanic-nak máris új projektje van

Gaby Spanic jelenleg a Si nos dejan című sorozatot forgatja, azonban már nem sokáig, ugyanis a forgatások hamarosan befejeződnek. Azonban a managere szerint Gaby-nak máris új projektje van.


Gaby Spanic nemrég tért vissza a telenovellák világába Fedora Montelongo karakterével, aki sokak szerint elrabolja a figyelmet a Televisa új sorozatában, melynek főszereplői Mayrín Villanueva, Marcus Ornellas és Alexis Ayala. Ez nem is csoda, hiszen Gaby 8 év kihagyás után tért vissza a képernyőre, a Televisához pedig 11 év után, így érthető, hogy mindenki kíváncsi visszatérésére. Reméljük, hogy hamarosan hazai képernyőkön is láthatjuk majd Fedora bőrében.


Nemrég pedig bejelentette Gaby managere, hogy a venezuelai színésznőnek már új projektje van, mely egy pár hét múlva kezdődik. Ebből azonban nem derül ki, hogy miről van szó, azonban ha egy újabb telenovella szerepről van szó, akkor lehetséges, hogy Gaby részt vesz a Televisa valamelyik készülő telenovellájában. Ignacio Sada új sorozata, a Volverte a ver július 26-án; Nicandro Díaz új sorozata, az El amor cambia de piel pedig augusztus 8-án kezdi meg forgatásait. Utóbbi sorozat esetében pedig annak idején még a főszerepre emlegették Gaby nevét, ám lehet, hogy végül mégis szerepelni fog a sorozatban, melynek főszereplői végül Susana Gonzalez és David Zepeda lettek. Reméljük, hamarosan több információt tudunk meg.


Megjegyzések