Café con aroma de mujer: befejeződtek a forgatások


Gaviota (Laura Londoño) és Sebastian Vallejo (William Levy) sorsa már meg van írva, múlt hét szerdán befejeződtek a Telemundo újdonságának, a Café con aroma de mujer új verziójának forgatásai, a színészek pedig közösségi oldalaikon is közzétették ezt. "Hivatalosan is végeztünk, befejeződött a forgatás." - írta a történet főhősnőjét alakító Laura Londoño.


Órákkal a forgatások befejezése előtt, a sorozat női főszereplője elbúcsúzott karakterétől, akit közel 8 hónapon keresztül alakított. "Ma lezárul egy ciklus, befejezzük a Café con aroma de mujer forgatásait. Ez egy nagyon fontos projekt volt mindannyiunknak, akik részt vettünk benne; fontos a kihívás miatt, amit jelentett, amiatt, hogy egy pandémia kellős közepén kellett leforgatnunk, a karakterek miatt, mert énekelnem kellett, aminek nagyon örültem, de egyúttal kicsit meg is ijesztetett, a nagyszerű színészgárda miatt... Mindenért hálásan és látván a fogadtatást, amit Önöktől kapunk, boldogan zárjuk le [ezt a projektet], tudván, hogy megérte minden erőfeszítésünk, azért, mert tanultunk és fejlődtünk, és jobb emberek is lettünk." - írta Instagramján a kolumbiai színésznő. "Végtelen köszönet Önöknek, amiért szeretik ezeket a karaktereket, ezt a történetet, köszönet az RCN-nek, hogy ránk bízták ezt az ékszert, hogy újra csillogjon, és köszönet a Telemundo-nak, hogy elviszi az egész világba, köszönet az egész csapatnak, amiért azt érzem, hogy egy csapatban voltam. Szeretlek titeket." - fejezte be a 33 éves színésznő.


Habár a főhőst, Sebastian Vallejo-t alakító William Levy nem publikált semmit a forgatások befejezéséről, egyik színésztársa, Juan David Agudelo tett közzé egy videót, melyben az látszódik, ahogy a színészgárda hatalmas tapssal fogadta William utolsó jelenetének végét. Ugyancsak Juan David, aki a történetben a testvérét alakította, írt egy pár szót a Cuidado con el angel (Árva angyal) és a La Tempestad (A vihar) főszereplőjének, melyben megköszönte jó társaságát a forgatások alatt.


Habár a forgatások teljesen csak múlt hét szerdán értek véget, már az azelőtti héten is záródtak le történetek, ciklusok a novellában, mint ahogyan Carmen Villalobos-é, aki az ikonikus történet antagonistáját, Lucía Sanclemente-t alakította. "Vége, nincs több. Bye, bye Lucía. Köszönöm ezt a 8 hónapot, amíg a bőrömben voltál." - kezdte írni a Sin senos sí hay Paraíso (Csajok, szilikon - Nem ettől lesz Paradicsom) főhősnője Instagram-ján keresztül. "Tudják, hogy mit tanított meg Lucía? Hogyha nem értékeljük és nem szeretjük magunkat, akkor végül olyan embereket választunk magunk mellé, akik szintén nem fognak [szeretni minket]. Nincs annál szomorúbb, mint elveszíteni a méltóságunkat, hogy tetsszünk valakinek. Ezt soha." Villalobos hálás szavakkal köszönt el minden színésztársától, kezdve William Levy-vel: "Magammal viszem az aromádat és jókedvedet. Bárcsak a sors újra összehozna minket."






Megjegyzések