EXKLUZÍV: Silvia Navarro marad a Telemundo-nál?

Kicsivel több mint 100 rész után, Silvia Navarro elbúcsúzott a La suerte de Loli-tól (Loli szerencséje), mely meghatározta Telemundo-s debütálását. A 103 részes komédia június 21-én búcsúzott a nézőktől, melyben Silvia mellett Osvaldo Benavidas, aki a párját alakította a történetben, Gaby Espino, Joaquin Ferreira, Mariana Seoane, Rodrigo Vidal, Jaqueline Bracamontes és Rosa María Bianchi is szerepeltek, többek között.



"[A befejezés] nagyon szép, nagyon-nagyon szép." - állította a mexikói színésznő, akinek ez volt az első szerepe a floridai székhelyű Telemundo-nál. "Benne van az, amiért úgy döntöttem, részese leszek a Loli-nak; van üzenete, van benne egy olyan dolog, ami velünk tart, benne van az a szépség, amivel készítették, mert minden bizonnyal a kreatív és a technikai csapat is megérdemli minden tiszteletem, az emberek, akik szerkesztették, kiadták, az óvatosság, amivel kezelték. Úgy érzem, hogy végülis pont ez lesz a történet; egy reménykeltő történet, egy szerelmi történetes, egy csodálatosan szép történet." - mesélte a People en español-nak.

A Televisa sikersorozatainak főhősnője, mint például az Amor bravío (A szív parancsa), a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem) és a Mi corazón es tuyo (Szerelem ajándékba), beismeri, hogy "kevés alkalommal" van lehetőség olyat megélni, mint neki "volt szerencséje megélni" ebben a projektben.


Mi volt az, ami miatt annak idején elfogadtad a La suerte de Loli főszerepét? Mert sok ajánlat volt a kezeid között, többek között a La mexicana y el güero a Televisától...

Én egy nagyon szerencsés nő vagyok, minden nap hálát adok a szerencséért, hogy a producerek hívnak a projektekre. Én a Caer en tentación után kerestem a tökéletes történetet, amellyel visszatérhetek, és nagy kedvem volt a komédiához. Itt Mexikóban is ajánlottak nekem néhány komédiát, de nem volt bennük a Loli üzenete, ami végülis egy olyan üzenet, mivel ő nem a gyerekek édesanyja, nem is családtagja Mariana-nak, de a barátság az, ami megmenthet minket, és még egy családot is adhat számunkra. Tetszett a Telemundo minősége, és a lehetőség is, hogy elmehetek velük dolgozni; ez egy jó kezdet volt [ahhoz, hogy] meglássam, hogyan csinálják a dolgokat máshol. Amióta volt lehetőségem elolvasni a La suerte de Loli forgatókönyvét, azt mondtam, ez az enyém. És nyilván bonyolult volt elköltözni egy másik országba az én helyzetemben, de szerencsére egy biztonságos helyen lehettünk, egy harmonikus helyen.

Nézve téged a képernyőn, úgy tűnhet, hogy megnevettetni a nézőket nagyon könnyű, a természetesség miatt, amivel csinálod, de gondolom ez nem olyan könnyű, vagy tévedek?

Az a helyzet, hogy a rendezők is provokálták ezt. Miguel Varoni volt az alappillére annak, hogy mindannyian jókedvűen érkezzünk, javaslatokat tettünk [egymásnak], és Ricardo Schwarz is, aki megengedte, hogy játsszunk [viccelődjünk] mindenkivel. Azt gondolom, hogy a legértékesebb az volt, hogy mind a produkció, mind a rendezők, hogy minden színész véghez vigye a saját ötletét a történet körül, Sergio nagy segítségével, aki a cselekményért volt felelős, úgyhogy úgy érzem, hogy ez egy csapatmunka volt, és mivel ez egy csapamunka, ezért az ember elengedheti magát, és ha az ember elengedi magát, előjönnek az őrültségek, amik megtörténnek, és csodálatosak és nagyon nehezen lehet megtalálni őket. Ez egy olyan projekt volt, ahol nem volt egy olyan színész, aki ne adta volna át magát, aki ne lenne elégedett. Úgy gondolom, hogy az életben minden a szándék, és nekünk az volt a szándékunk, hogy emeljük a rezgést, a világ energiáját, ami eléggé lecsökkent, és nem nagyon látszódott, hogy mégis merre [halad a világ], és ebből egy holtágat kellett csinálnunk a határainkon.

Mi követketik számodra a La suerte de Loli után? Továbbra is láthatunk a Telemundo-n?

Minden bizonnyal. Én mindig, nem csak hálás, hanem nyitott is vagyok arra, ami jön, és különösképp tőlük [a Telemundo-tól], mert a minőségük szenzációs. Köszönöm Karen Barroeta-nak a bizalmat, a szabadságot, Marcos Santana-nak, és mindenkinek, és minden egyes rendezőmnek, fényképészemnek... Bárcsak, igen. Reméljük, hogy hamarosan ismét a Telemundo-n leszünk.

Szeretnél részt venni például egy szuperszériában?

Természetesen, igen, hogyne, ráadásul ízletes dolgok vannak benne, amihez az embernek mindig van kedve. Reméljük, hogy igen.



forrás: peopleenespanol.com

Megjegyzések