El amor cambia de piel: javában zajlanak az előkészületek

Nicandro Díaz új sorozatának, az El amor cambia de piel-nek gőzerővel folynak az előkészületei. "Ez egy telenovella, melynek címe El amor cambia de piel (A szerelem új testet ölt), ez egy kolumbiai történet  amit még nem csináltak Mexikóban, és úgy gondoljuk, hogy megvannak benne a melodrámának azon jegyei, mellyel elérhetjük a közönség és a csatorna elvárásait." - nyilatkozta a producer, akinek nevéhez olyan sikerek fűződnek, mint a Destilando amor (Szerelempárlat), Soy tu dueña (Riválisok) és a Mañana es para siempre (Mindörökké szerelem).

Nicandro Díaz

A történetről annyit mondott a producer, hogy egy középkorú nő körül forog, aki szenved, mert elhagyta őt a férje 20 évnyi házasság után. "Ő egy olyan nő, aki amikor 20 éves házasok, akkor a férje elhagyja pont aznap, és elmegy az ünnepségről a legjobb barátnőjével, és otthagyja őt a szegénységben. Ez az alaptörténet, ebből bontakozik ki minden." - nyilatkozta a producer új sorozatának cselekményéről, mely a kolumbiai La quiero a morir (Meghalok érte) feldolgozása lesz. A készülő sorozatról itt olvashatsz még többet. A főhősök kilétét még továbbra sem tudni, a casting pedig még javában zajlik.

Michelle Vieth

Azonban azóta már több nevet is megerősítettek. Michelle Vieth mellett, aki az első volt, akit a producer megerősített, és aki a történet egyik antagonistáját alakítja majd; szintén megerősítették Luis Felipe Tovar és Omar Fierro részvételét.



A női főgonosz szerepére Luz Elena Gonzalez, Lisette Morelos, Mar ContrerasArleth Terán és Wendy de los Cobos is castingoltak, végül pedig Sabine Moussier lett a befutó, akinek előző munkája szintén Nicandro Díaz-al volt a La mexicana y el güero sorozatában. Ebben a sorozatban Samia bőrébe fog bújni, aki Elías (Omar Fierro) felesége lesz.


Sabine Moussier

Mellettük még sokan mások vettek részt a casting-on, köztük Geraldine Galván, Ricardo Franco, Mario Morán, Ana Jimena Villanueva, Jonathan Becerra és Moisés Peñaloza.



Megjegyzések