Regalo de amor: bemutatták Silvia Cano újdonságának főszereplőit

Az Eternamente amándonos producerasszonya, Silvia Cano újabb melodrámával készül a TelevisaUnivision-nál a nagyközönség számára, mára pedig hivatalosan is felfedték a főszereplőket.


Miután nagy sikert aratott az Eternamente amándonos-szal, Silvia Cano producerasszony máris új projektjén dolgozik, mely Regalo de amor munkacímen fut, melynek magyar jelentése Szerelmi ajándék. "Ez egy török sorozat adaptációja, az írói csapat ugyanaz, akikkel az Eternamente amándonos-t csináltuk, és ennek nagyon örülök, nagyon boldog vagyok." - mesélte Silvia Cano a Las Estrellas-nak adott interjújában. "Nagyon hálás vagyok a tévétársaságnak. Vártunk egy évet, de megérte. Egy szép történet van a kezeinkben." - tette hozzá.

A történet főhősnőjét szintén az Eternamente amándonos főszereplője, Alejandra Robles Gil kelti életre, akinek nevét már hetekkel korábban említettük nektek. A mexikói színésznő ebben a novellában Isabella-nak ad majd életet, egy nőnek, aki édesanya szeretne lenni, azonban nem sikerül neki; élete pedig teljesen megváltozik férje váratlan halálával. Az elmúlt időszak nagy kérdése pedig az volt, ki lesz majd a színésznő párja a melodrámában, ám most erről is lerántották a leplet.

Alejandra Robles Gil lesz a főhősnő, Isabella

Habár eleinte úgy volt, hogy Diego Klein-é lesz a szerep, akinek második főszerepét jelentette volna a Mi secreto után, végül az időbeosztásban nem tudtak megegyezni, így a produkciónak új főhőst kellett keresnie. Így esett a választás végül Chris Pazcal-ra, aki ezzel a karakterrel fog főhősként debütálni. A mexikói színész, aki olyan melodrámákban bizonyított már az elmúlt években, mint a Diseñando tu amor, a Mi secreto vagy a Fugitivas en busca de la libertad, mely jelenleg is képernyőn van Mexikóban, ebben a történetben Eugenio lesz, egy nagylelkű és hűséges férfi, aki válása után kizárólag a családi vállalkozásnak szenteli magát és elzárkózik a szerelemtől. Azonban amikor megismeri Isabella-t, menthetetlenül beleszeret.

"Ez egy nagyon szép történet egy vidéki házaspárról, akikkel más szemszögből éljük meg az apaságot és az anyaságot egy 7 éves kislánnyal, aki szintén nagyon fontos főszereplő lesz [a történetben]. Ezt a szerelmi háromszöget valójában a pár és a lány [alkotják]." - mesélte a producerasszony.

Chris Pazcal főhősként debütál Eugenio bőrében

"Az Eternamente-ben [amándonos] volt egy pár, akik összeházasodnak, majd jött minden probléma, itt pedig egy tökéletes nővel kezdődik, egy idilli házassággal, és a végére átalakul, és megérti, hogy a tökéletesség nem jelenti a boldogságot." - mesélte. Ahogy a producerasszony korábbi novelláiban, a nőknek fontos szerepe lesz a Regalo de amor-ban is.

"Minden korosztályban vannak nagyszerű nők, a kislány főszereplőnőnktől, aki 7 éves lesz, a mai nagymamás nőkig, akik elkötelezettek az unokáik gondozásában. Lesznek olyan nők, akik nap mint nap küzdenek azért, hogy anyagi stabilitást szerezzenek, legyen párjuk, hogy boldoggá tegyenek másokat, ami szerintem nagyon jellemző a mi mexikói nőinkre." - mesélte a producerasszony. 

Azonban a szerelem, a főhősök és a harcoló nők mellett negatív karakterekre is lehet számítani a melodrámában, hiszen főgonoszoknok nélkül nincs telenovella. "Nagyon vonzó férfiak lesznek és ezekben a különböző férfiasságokban, találkozunk nagyon pozitív férfiakkal, akik manapság támogatnak minket, és hozzájárulásukkal minden nap jobb nőkké tesznek bennünket. Lesznek igazán fontos főgonoszaink, akik megpróbálják megérteni, hogyan érinti őket az élet, hogy megnehezíthessék a dolgunkat."

Alejandra Robles Gil és Chris Pazcal, a telenovella főszereplő-párosa

Egyelőre csupán Alejandra Robles Gil és Chris Pazcal nevét erősítették meg hivatalosan, azonban már az is kiszivárgott, hogy Claudia Ramírez lesz a történet nagy női főgonosza, míg a fiatalabb főgonosz szerepére  Bárbara Islas nevét emlegetik, emellett a szereposztást erősíti Patrícia Reyes Spíndola és Valentina Buzzurro is. A telenovella képernyőre 2025-ben kerül az El ángel de Aurora helyén a mexikói Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjában.

Mit szóltok a főszereplő-pároshoz?


Megjegyzések