Ana három arca: már Full HD-ben, vágatlanul érhető el Angelique Boyer telenovellája

Újabb feltöltéssel bővül az oldalunk, ezúttal azonban szám szerint nem nő a már elérhető telenovellák száma, ugyanis a már eddig is elérhető Ana három arca kerül fel még jobb minőségben, és vágatlanul.


2022 májusában került fel a Telenovella Sarokba a TelevisaUnivision 2016-os telenovellája, a Tres veces Ana, melyet hazánkban Ana három arca címmel mutatott be a TV2 még 2017-ben. A novella főszereplőit az egyszerre három karakter, egészen pontosan hármasikreket alakító Angelique Boyer, valamint Sebastián Rulli és David Zepeda keltették életre, a novellát pedig Angelli Nesma vezető producer készítette a klasszikus sikersorozat, a Lazos de amor feldolgozásaként.

A novellát akkor HD 720p felbontásban töltöttük fel, a részek pedig logósan voltak csak elérhetőek, az Izaura TV logójával. Most azonban elkészült a melodráma Full HD 1080p felbontásban és logótlanul, valamint a teljes, vágatlan verzió, ugyanis a TV2-n annak idején a durvább jeleneteket kivágták, ahogyan az mostanság is szokás, ahogy észrevehettétek; tehát nálunk már vágatlanul érhető el a sorozat, ezzel pedig a francia származású színésznő összes olyan, hazánkban leadott novellája elérhető jó minőségben, melyben főszereplőt alakított.


A 123 részből álló telenovellát videa megosztóra már feltettük, a régi linkek cserélve lettek az új, vágatlan verzióra, ok.ru megosztóra pedig a hétvége folyamán szintén fel fog kerülni a teljes telenovella vágatlan formában, bízva abban, hogy nem tiltják hamar a szerzői jogok miatt, ahogy az utóbbi időben több feltöltéssel történt. A részeket pedig a megszokott helyen, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva találjátok.


Történet

A sorozat epizódjai napjaink Mexikójában játszódnak. A történet kiindulópontja azonban egy húsz évvel korábbi, szörnyű autóbaleset. Az Álvarez del Castillo család, a szülők és három egypetéjű ikerlányuk az autóútról a folyóba zuhan. A szülők meghalnak a balesetben; az egyik kislány elmerül a vízben; a másik véres lábbal hever, eszméletlenül; a harmadik pedig hiába ébresztgeti a szüleit. A továbbiakban már a felnőtt lányok, három egészen különböző karakter sorsának alakulását követhetjük nyomon: az életerős, örök intrikus, sugárzó Ana Leticia és Ana Laura, akinek a baleset következtében amputálni kellett az egyik lábát a nagymamájukkal élnek Mexikóvárosban. Harmadik testvérüket, Ana Lucíát mindenki halottnak hiszi, holott ő egy másik anya gyermekének hiszi magát. Ernestina azonban nem felejtette, hogy volt még egy unokája. Érzi, hogy a harmadik unokája életben van, és meg akarja keresni. Ana Leticia azonban nem akarja, hogy előkerüljön az ikertestvére, mert így vele is osztoznia kellene a családi vagyonon, valamint nagymamája és Mariano bácsikájuk –akibe titokban szerelmes– szeretetén.

Ki örül az újabb feltöltésnek? Szeretitek a telenovellát? Mi a véleményetek róla?


Megjegyzések

  1. Köszönöm cserélem is le a régit erre.
    A Mámoros Szerelem is hasonló cipőben jár,egyszer talán az is sorra kerül.

    VálaszTörlés
  2. Júdás asszonyát is sokan szeretnék jó minőségben egyszer. Köszönjük, ha feltöltitek😉 legjobb oldal!!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése