El ángel de Aurora: poszter és promó

Hamarosan megérkezik a mexikói Las Estrellas műsorára Roy Rojas producer első önálló telenovellája, az El ángel de Aurora, melyhez már kiadták az első kedvcsinálót is.


Július a telenovella premierek hónapja Mexikóban, – ami sajnos hazánkra nem mondható el – ugyanis a nemrég startol Fugitivas en busca de la libertad és a jövő héten kezdődő Mi amor sin tiempo után még egy telenovella lesz, mely ebben a hónapban veszi kezdetét a Las Estrellas műsorán. Nem másról van szó, mint Roy Rojas producer első önálló melodrámájáról, az El ángel de Aurora-ról, mely a csatorna délutáni sávját veszi birtokba a hónap végén. A telenovella érettebb fő szerelmi háromszögét Natalia Esperón, Jorge Salinas és Rafael Novoa, a fiatalokét pedig Paulina Matos, Moisés Peñaloza és José Pablo Minor keltik életre.

A melodráma premierje közeleg, így Mexikóban már el is kezdték promózni a novellát, hiszen már csak három hét választja el a közönséget attól, hogy megismerhessék ezt a történetet. Éppen ezért, már kiadták hozzá az első promót, melyet mi most elhoztunk nektek magyar felirattal az alábbi videóban.


A telenovella, mely Ricardo Rentería színműve nyomán egy eredeti történetet mutat be a közönségnek, egy családias formátumban készül, a novella pedig egy anya életét mutatja be, aki azért küzd, hogy megtalálja a fiát, valamint igazságot tegyen. A fő szempont a szerelem, emellett pedig olyan alapvető erkölcsi értékeket mutat be, mint a barátság, a családi összetartás, de a melodrámából nem hiányzik majd az intrika és a rejtély sem.

A melodráma szereposztását többek között Marisol del Olmo, Leonardo Daniel, Juan Pablo Gil, Pablo García, Pedro Sicard, René Casados, Rocío Verdejo, Ligia Uriarte, Gabriela Rivero, Roberto Blandón, Nubia Marti, Marco Cordero, Juan Bernardo Flores, Sebastián Fouilloux, Gabriela Carrillo, Paco Rueda, Priscila Solorio és Christian Ramos is erősítik. Az első promó mellett pedig már a telenovella hivatalos poszteréről is lerántották a leplet, melyet alább szintén láthattok. A poszteren olvasható a novella alcíme is: "Nada más fuerte que el amor", azaz magyar fordításban "Nincs erősebb a szerelemnél". A poszter középpontjában pedig a novella két fő szerelmi háromszögének tagjai láthatóak.


Roy Rojas telenovellája, az El ángel de Aurora éppen három hét múlva, július utolsó hétfőjén, azaz egészen pontosan július 29-én veszi kezdetét a mexikói Las Estrellas délutáni, 16:30-as sávjában, melyben jelenleg a Vivir de amor befejező etapja látható.

Mit gondoltok az első promó és poszter alapján? Kinek keltette fel az érdeklődését a telenovella?


Megjegyzések

  1. Köszi a cikket!

    Elvileg a Muchachita című sorozat sztoriját vették hozzá alapul, csak itt nem lánya lesz a főhősnőnek, hanem fia.

    Marisol del Olmo azt mondja a promóban, hogy 'rád hagyott mindent, de neked nincsenek örököseid'. Gondolom az apjukra gondol, aki Leonardo Daniel lesz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése