Ismétlés: Paula és Paulina április 17-től az Izaura TV-n

Ismét visszatér, immáron sokadik alkalommal, az Izaura TV képernyőire a Televisa klasszikus telenovellája, a La usurpadora (Paula és Paulina), Gaby Spanic és Fernando Colunga főszereplésével.


Tizenhetedik alkalommal is visszatér a magyar képernyőkre a Bracho-család története, ugyanis a TV2 Csoport csatornáján, az Izaura TV-n ismét műsorra tűzik a Televisa klasszikus telenovelláját, mely már a csatornán is hetedik alkalommal lesz látható. Salvador Mejía 1998-as melodrámája, a La usurpadora (Paula és Paulina) visszatér a magyar képernyőkre, mégpedig április 17-től hétköznap 16:55-től lesz látható.

A mexikói telenovella a jelenleg ebben a sávban futó Café con aroma de mujer (A szerelem aromája) ismétlését váltja, melynek helyére egy korábban nem agyonismételt sorozat sokkal jobban illett volna, de az Izaura TV ismét a Gaby Spanic és Fernando Colunga főszereplésével készült melodráma mellett döntött, mely már két éve nem volt adásban náluk.


Ha van olyan ember, aki még nem látta volna az ikrekről szóló történetet az országban, az most megteheti, illetve nosztalgiázhatnak a rajongók is. Aki pedig szívesebben nézné online a novellát, az nálunk is megteheti a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva, ahol HD 720p felbontásban érhető el a 102 részes telenovella, befejező filmjével együtt.

Mit gondoltok az újabb ismétlésről? Fogja valaki követni a tévében?


Megjegyzések

  1. Hülye barmok! Már nem lehet erre mit mondani!

    VálaszTörlés
  2. A mai fejlett technikai világban lehet hogy online inkább nézik a telenovellákat mert az időbeosztásuk így teszi lehetővé. Valakinek tizenhetedik alkalommal se lesz unalmas.

    VálaszTörlés
  3. Tènyleg idióták. Nem unják még.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már unalmas adhatnák a szerelem ösvényeit

      Törlés
  4. Nagyon szeretem ezeket a sorozatokat, de a Paula és Paulinát már nagyon sokszor ismételték.
    Van egy török sorozat, címe Az idő sodrásában. Azt nagyon szívesen újra nézném.

    VálaszTörlés
  5. Van egy ötletem. Most, hogy tizennyolcadik alkalommal is műsorra tűzik, adjanak annyi izgalmat a nézőknek, hogy mostantól az utolsó résztől adják az elsőig. És akkor aztán tényleg némi újdonság is társul Paula és Paulina kalandjaihoz.

    VálaszTörlés
  6. Vagy Spanicot betennék a mai Mű Szétszabott Spaniccal. Ocsmányul lehet nem mutatna olyan jól. Egy olyan szépséget így tönkretenni önmaga által, nen semmi! Ebben a Vivir de amor-ban, mint egy bohóc.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mégis ő szerepel benne és nem te

      Törlés
    2. Ez igaz, mint a rémrondasága is!!

      Törlés
    3. És ezt a külföldi fórumokon nagyon sokan megjegyezték. Nagyon szép nő volt, de elbánt magával csúnyán. A második esély szintjén kellett volna maradnia.

      Törlés
  7. Milyen külföldi telenovella fórumok vannak? Köszönöm szépen. :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése