Devuélveme la vida: egy szenvedélyes kosztümös történet érkezik a Caracol műsorára

Éppen egy hete olvashattatok a Rojo Carmesí premierjéről, mely ma startol az RCN műsorán, mai posztunkban pedig a konkurens kolumbiai tévétársaság, a Caracol újdonságáról számolunk be nektek.


Két új telenovella is birtokba veszi a kolumbiai tévéképernyőket mostanság, egyikőjük a Rojo Carmesí, az RCN újdonsága, mely április 16-án, azaz ma veszi kezdetét, a másikuk pedig a Devuélveme la vida, a konkurens kolumbiai tévétársaság, a Caracol Televisión legújabb kosztümös melodrámája, mely szintén hamarosan elstartol a kolumbiai közönség számára.

Egy szenvedélyes szerelmi történetről van szó, mely egy több évszázadon átívelő időutazásra hívja a közönséget, ugyanis a kosztümös telenovella több korszakban játszódik. A cselekmény, mely Valle del Caucában kap helyet, az 1950-es években kezdődik, és bemutatja, hogyan figyel fel Mariana Azcárate (Paula Castaño), a La Victoria nevű gyapotfarm gyönyörű és gazdag fiatal örökösnője Joaquínra (Jair Romero), apja alkalmazottját. A szerelmének szabad utat engedő párt váratlanul elválasztják, és az évek múlásával újra találkoznak, majd megtudják, hogy megtévesztették őket a manipulációkkal, annak ellenére, hogy a fiatal lány élete halottnak hitt szerelmétől várt gyermeket.


Bosszú és "testvérek" közti szerelem is részese lesz a Devuélveme la vida cselekményének, ugyanis eltelnek az évek, és a '60-as évek végén Mariana felfedezi, hogy becsapták őt, és Joel-t, a szüléskor halottnak hitt fiát, a születése után elrabolták. Felnőttként pedig beleszeret Sara-ba, Mariana örökbefogadott lányába, aki a birtok új örököse; mindeközben pedig Joaquín-nak sikerült túlélnie, és visszatér, hogy bosszút álljon az Azcárate családon.

Összességében tehát egy klasszikus melodrámáról van szó, mely egy gyapotfarmon játszódik, olyan korban, amikor a rasszizmus dominált, és elfogadhatatlannak tartották, hogy egy birtok örökösnője szemet vessen egy fekete munkásra. A telenovella szereposztását elismert kolumbiai színészek formálják meg, köztük Jair Romero, Paula Castaño, Carlos Manuel Vesga, Jairo Camargo, Maia Landaburu, Nikolás Rincón, Luis Gerónimo Abreau, María José Camacho és Sergio Herrera, utóbbi két színész a főhősöket alakítják fiatalkorukban. Képernyőre pedig Kolumbiában kerülnek hamarosan a Caracol tévécsatornán.

Mit gondoltok a kolumbiai telenovellákról? Mi a véleményetek a legfrissebb két alkotásról?


Megjegyzések