Papás por conveniencia: Rosy Ocampo legújabb eredeti telenovellája

Rosy Ocampo már jó ideje dolgozik legújabb telenovelláján, melynek ezúttal semmi köze sem lesz a Vencer-antológiához, azonban szintén egy eredeti történetről van szó, melynek már meg is vannak a főszereplői.


Öt sikeres novella után a Vencer-antológia részeként, a Vencer el miedo, a Vencer el desamor (Viharos szívek), a Vencer el pasado, a Vencer la ausencia és a Vencer la culpa után, a TelevisaUnivision producere, Rosy Ocampo már új telenovelláján dolgozik. Ezúttal azonban újdonsága nem lesz az említett antológia része. "Elérkezett a nap, megkezdtük az új történetünk készítését 2024-re." - jelentette be közösségi oldalán a producerasszony, aki korábban többek között a La fuerza del destino-t (A végzet hatalma) is készítette.

Az év eleji posztunkban már beszámoltunk nektek erről a készülő projektről, melyről mára már több részlet is kiderült. Például a novella címe, ami Papás por conveniencia lesz, melynek magyar jelentése Szülők érdekből vagy Érdekszülők. És ahogyan azt már év elején is megírtuk, a történet főszereplőit már egy korábban kipróbált páros, Ariadne Díaz és José Ron keltik életre, akik 2012-ben szintén a főhősöket alakították a La mujer del vendaval című telenovellában.

José Ron

"Nagyon izgatott vagyok, hogy számíthatok Ariadne Díaz-ra és José Ron-ra, mint a Papás por conveniencia főszereplői. Készüljenek fel egy olyan történetre, mely rabul ejti majd a szívüket." - nyilatkozta a producer közösségi oldalán, ezzel megerősítve hivatalosan is a főszereplő-párost. A színészek reakciójára pedig nem kellett sokat várni. "Köszönöm, kedves Rosy. Nagyon izgatott vagyok, hogy a Papás por conveniencia részese lehetek, és már nagyon várom, hogy elkezdjük elmesélni ezt a csodálatos történetet." - fűzte hozzá José Ron, aki a 2021-es La desalmada után tér vissza a mexikói Las Estrellas képernyőire.

Az ő részéről, Ariadne Díaz elmondta, hogy "nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom Önökkel a következő projektemet, ismét a szeretett és csodált Rosy Ocampo-val. És emellett újra találkozok a kamerák előtt az én szeretett José Ron-ommal." - fejezte ki örömét a mexikói színésznő, akit legutóbb a Vencer la ausencia főhősnőjeként láthatott a közönség 2022-ben.

Ariadne Díaz

A telenovella egy eredeti történetet mutat be, melyről Rosy Ocampo elmondta, hogy a történetben felfedezhetjük "az újraépült családok világát, azaz olyan családokat, ahol valaki házasságot köt vagy együtt él valakivel, akinek már vannak gyermekei egy másik kapcsolatból. Mindenkinek különböző szerepe van, és alkalmazkodni kell az új helyzethez." - mesélte.

A Papás por conveniencia a mexikói Las Estrellas 20:30-as sávjába készül, ahol a jelenleg futó El amor no tiene receta-t váltja majd.

Mit gondoltok Rosy Ocampo újdonságáról? Mit szóltok a főszereplő-pároshoz?


Megjegyzések

  1. Ezt az idióta Jose Ront miért nem tudják hanyagolni. Egyedül a Fiorellában tudott valamit amúgy egy hatalmas nulla!! Komolyan, még Sotonak is jobban örültem volna. Felejtős így!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem nincs vele bajom, inkább az nem volt jó, hogy 2020-21 környékén állandóan képernyőn volt. De így hogy pihent kicsit, így nincs bajom vele, kíváncsi leszek a történetre, mert Rosy jó történeteket szokott hozni és moderneket, aktuálisokat.

      Törlés
  2. Nekem tetszik, Ari és José is jók lesznek együtt, én várom❤️

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is unalmas, számomra se nyújtott sose felejthetetlen karaktert. A sok tetoválása undorító, mint Novoának. Sminkelhetik sokszor. Inkább legyenek Telemundós sorozatok, a mostani Televisak számomrw ultra gagyik a régebbiekhez képest.

    VálaszTörlés
  4. Sem Diaz, sem Ron nem egy nagy eresztés, én igazából mindkettejüket erős mellékszerepekben tudnám elképzelni, egyikük sem egy főhős alkat.
    Az meg, hogy Jose Ron mitől lett ennyire sikeres főhős, sikeresebb mint pl. a nála sokkal jobban kinéző, szerintem tehetségesebb Horacio Pancheri, na azt végképp nem értem.

    VálaszTörlés
  5. Sajnos őket nem igazán kedvelem. Egy Ana Brenda Contreras vagy Maite Perroni, vagy William Levy, Matias Novoa, jobb lenne.

    VálaszTörlés
  6. A La Mujer del Vendaval-ban bizonyították, milyen nagyszerű párost alkotnak a képernyőn. Sőt akkoriban az életben is együtt voltak. José Ron-t egy időben tényleg unásig láthattuk a képernyőn, de most, hogy pihent, nekem semmi bajom azzal, hogy visszatér. Főleg így nem, hogy Ari-val újraegyesülnek, mint protagonisták. Úgy gondolom, nem fogunk csalódni. :)

    VálaszTörlés
  7. Jose Ron nagyon jó szinész.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése