El amor no tiene receta: ilyen nézettséggel startolt Mexikóban

Elstartolt Mexikóban Juan Osorio legújabb telenovellája, az El amor no tiene receta, melynek főszereplőit Claudia Martín és Daniel Elbittar alakítják.


A szerelemhez nincs recept... ezt pedig a mexikói közönség is megtanulhatja Juan Osorio legújabb telenovellájából; az El amor no tiene receta egy világos és egyszerű drámai szituációval vette kezdetét február 19-én, hétfőn a Las Estrellas műsorán. Claudia Martín, a Los ricos también lloran (A gazdagság ára) főhősnője és Daniel Elbittar, az El amor no tiene receta (Leona bosszúja) Gaelje keltik életre a legújabb melodráma főszereplőit, mellyel a TelevisaUnivision szembeszáll a nézettségi harcért. A novella ráadásul egyszerre startolt el Mexikóban és az Egyesült Államokban, így mindkét közönség nyomon követheti az eredeti történetet, melyet Pablo Ferrer García-Travesí és Santiago Pineda Aliseda írtak.

A producer előző telenovellája, a hazánkban jelenleg is futó El amor invencible (Leona bosszúja) nagyon sikeres volt, és meghódította a közönséget, így mindenki kíváncsian várta, hogyan teljesít a producer újdonsága.


Mexikóban a tévétársaság fő csatornáján, a Las Estrellas-on mutatták be, ahol a 20:30-as sávban váltotta Nicandro Díaz novelláját, a Golpe de suerte-t, mely végül 2,69 milliós átlagnézettséggel zárt. Az El amor no tiene receta első részét 2,95 millióan követték nyomon, mely éppen lecsúszott a 3 milliós határtól, melyet az utóbbi időben nem igazán sikerült átlépnie egyetlen produkciónak sem. Az első részről sok pozitív véleményt lehetett olvasni a közösségi oldalakon, talán ennek is köszönhető, hogy a második résszel már 3,1 milliós nézettséget hozott a novella, melynek szereposztását Altair Jarabo, Tiago Correa, Azela Robinson, Nicola Porcella, Coco Máxima, Beatriz Moreno, Juan Carlos Barreto, Harry Geithner, Luz Ramos, Raúl Coronado, Liz Gallardo, Jesús Moré és Mauricio Pimentel is erősítik. A harmadik résszel pedig olyan nézettséget hozott, melyet régóta nem lehetett látni ebben a sávban, illetve összességében sem; egészen 3,6 millió embert értek el a harmadik résszel. Ha így halad tovább a novella, könnyen az év legnézettebbé válhat a jelenlegi felhozatalból.

A telenovelláról mi is megosztottunk számos posztot, melyet ide kattintva megtalálhattok egy helyre összegyűjtve, aki pedig követni szeretné eredetiben a részeket, a Las Estrellas honlapján földrajzi korlátozás nélkül megteheti, ide kattintva.

Ki követi közületek a novellát? Mit gondoltok róla az első részek alapján?


Megjegyzések

  1. Az első rész alapján igéretesnek tűnik, szerintem jó kis novella lesz.

    VálaszTörlés
  2. Csütörtöki rész 4,5 millio.

    Nincsenek itt veszve meg a telenovellak. Csupan az elozek annyira nem fogtak meg a kozonseget.

    Ilyen novekedest korabban meg egy sorozatnal sem tapasztaltam. Szerintem a kislany sorsa nagyon megfogta a nezoket, es nagyon erdekli oket a hogyan tovabb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony nincsenek veszve. :)
      Ilyen tényleg nagyon rég volt, hisz mostanában még a 3 milliót sem hozták, nem hogy 4-et, sőt, három napon belül több, mint 1,5 milliós emelkedést se nagyon láttunk.

      Törlés
  3. El amor no tiene receta novella február 26-án bemutatója Egyesült Államokban

    VálaszTörlés
  4. Egy oldal linket tudnátok linkelni, ahol a nézettséget követtek?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése