Vivir de amor: ma startol Mexikóban

Ma egy különleges nap van Salvador Mejía produkciójánál, ugyanis ma, azaz január 29-én veszi kezdetét a Vivir de amor, a producer legújabb telenovellája, melyet a múlt héten mutattak be a sajtó munkatársainak egy hivatalos sajtótájékoztató keretein belül.


Salvador Mejía múlt héten bemutatta a mexikói sajtó számára legújabb alkotását, a Vivir de amor-t, ma pedig kezdetét veszi a telenovella Mexikóban, a közönséget pedig egy kérdés elé állítják: mit érdemes tenni, meghalni irigységtől vagy szerelemből élni? Ez ugyanis az alapvetése a történetnek, mely a portugál Lazos de sangre feldolgozásaként készül. A melodráma főhősnőjét Kimberly Dos Ramos kelti életre, aki Angelli karakterével első főszerepének örülhet, a férfi főhős, José Emilio bőrébe Emmanuel Palomares bújik, aki ezzel második főszerepének örvend, a szerelmi háromszöget pedig Gala Montes zárja, aki az irigy Rebeca-nak, a főgonosznak ad életet.

A sajtótájékoztató és a promóció keretein belül bemutatták a melodrámát a közönségnek, mi pedig ezen a héten, a premier hetében tesszük ugyanezt, a hét folyamán ugyanis egy cikksorozat keretein belül olvashattok a történetről, megismerkedhettek a karakterekkel, belenézhettek a főcímbe és egyéb érdekességekről szerethettek tudomást. Azonban először a novella hivatalos prezentációjáról olvashattok a folytatásban.


Középpontban az irigység

"Ma egy különleges nap van a Vivir de amor történetében." - kezdte a bemutatást Salvador Mejía, a telenovella vezető producere, aki először is megköszönte a jelenlétet a sajtónak. "Köszönetet mondok ebben a projektben a színészeknek, a produkciómnak, a produkciós csapatomnak, az íróinknak, a rendezőinknek, mindannyiuknak, minden résztvevőnek, mert nélkülük nem tudtuk volna véghez vinni ezt a projektet, melyre manapság már egyre több figyelmet kell fordítani, hogy streaming minősége legyen, hogy minden szükséges feltételnek eleget tegyen. Én megtanultam itt ebben a 40 évben a kitartó munka és a szeretet fontosságát. [...] Számomra fontos érinteni a szerelmet [egy történetben], mert ezt az összetett és intenzív érzést, mely az emberekben [ébred], megélni, úgy gondolom, hogy egy kiváltság." - nyilatkozta a producer. A szerelem mellett azonban egy másik érzés is dominál a novellában, és központi szerepet kap, ez pedig az irigység.


Kimberly Dos Ramos

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy végre be tudjuk mutatni ezt a nagyszerű projektet, ami a Vivir de amor." - nyilatkozta izgatottan Kimberly Dos Ramos, aki főhősnőként debütál ezzel a telenovellával "Angelli egy jólelkű, optimista, pozitív, rugalmas, aki annak ellenére, hogy elbotlik, mindig megkeresi a formát, hogy újra felálljon, hogy előre jusson, hogy segítse a családját. Úgy gondolom, hogy ha arról van szó, hogy segíteni kell valakin, attól függetlenül, hogy ismeri-e vagy sem, Angelli mindig ott lesz." - mesélte karakteréről. A telenovella történetéről pedig végül elmondta, hogy "ez egy nagyszerű történet, nagyon jól van megírva, nagyszerű a szereposztásunk és nagyszerű a produkció, úgyhogy én már számolom az órákat a premierig, hogy a közönség megismerhesse ezt a szép történetet."


Emmanuel Palomares

Tavaly a Perdona nuestros pecados-ban debütált főhősként, most pedig újabb főszerepben láthatja a közönség Emmanuel Palomares-t. "Nagyon szerencsés vagyok, hogy együtt szerepelhetek [Kimberly-vel és Gala-val], egy nagyszerű szereposztással. Ez egy olyan történet, mely magával ragadott attól a pillanattól kezdve, hogy bemutatta nekem a producer, Salvador Mejía. A TelevisaUnivision-nál mindent odateszünk 2024-ben, hogy szórakoztassuk Önöket otthonaikban." - fejezte ki örömét, majd karakteréről hozzátette, hogy "[José Emilio] egy olyan férfi, akinek határozott céljai vannak, tudja, mire vágyik, már kiválasztotta élete asszonyát, hamarosan össze is házasodnak, de hirtelen olyan körülmények jönnek... nos melyeket irigységnek hívnak talán." - mesélte.


Gala Montes

A Diseñando tu amor után, ahol főhősnőként debütált, Gala Montes most átáll az ellenkező oldalra, ugyanis ebben a történetben a főgonoszt, Rebeca-t alakítja, akit legfőképp az irigység mozgat. "[Rebeca] egy olyan karakter, akiben nem fejlődött ki az empátia, a lelkiismeret, nincsenek határai, vissza akarja szerezni mindazt, amit ezalatt a 20 év alatt elvettek tőle, és nyilvánvalóan nagy haragot érez Kimberly karakterére. Sok harag, düh, gyűlölet, irigység, de mindent igazolni tud, mert sok igazságtalanságot is átélt. Sok lehetőséget vettek el tőle ebben a 20 évben, és hát nem akarok igazat adni neki, de nekem hinnem kell a karakteremben." - nyilatkozta karakteréről a mexikói színésznő. "Biztos vagyok benne, hogy jól fognak szórakozni Rebeca-val és a gonoszságaival, ahogy én is [jól szórakozom]." - tette hozzá.


Juan Diego Covarrubias, Gaby Spanic, Francisco Gattorno, René Strickler, Josh Gutiérrez, Amairani Romero, Eugenia Cauduro, Roberto Romano, Mariluz Bermúdez, Bárbara Islas, Mauricio Aspe, Malillany Marín, Isadora González, Eric del Castillo és André Sebastián is erősítik a melodráma szereposztását, akiket mától, január 29-től láthat a mexikói közönség a Las Estrellas 16:30-as sávjában, ahol a Nadie como tú helyét veszi át.

Habár a tévében csak ma vetítik az első részt, a társaság már bemutatta az első részt egyfajta előpremierként, aki pedig kíváncsi rá, ide kattintva nézheti meg eredetiben. A fenti videóban a teljes prezentációt is láthatjátok, a hét folyamán pedig nálunk is lesz még szó a novelláról, így érdemes lesz ellátogatni hozzánk. 

Ki várta már a premiert? Mit gondoltok az első részről?


Megjegyzések