Időtlen szerelem: január 6-tól a Telenovella Sarokban

Ma lerántjuk a leplet még egy telenovelláról, mely az újév első napjaiban érkezik hozzánk. Nem másról van szó, mint a Cuando me enamoro-ról, melyet hazánkban Időtlen szerelem címmel mutattak be.


A mai napon befejeztük az Un refugio para el amor (Menekülés a szerelembe) feltöltését, melyet az elmúlt hónapokban hétről hétre követhettetek nyomon nálunk, a mai nappal pedig pont kerül a novella és a feltöltés végére, hisz már az utolsó 15 rész is elérhető. A korábbi televisás alkotások feltöltésének sorozata pedig nem áll meg itt, ugyanis jövőre egy újabb melodráma kerül fel az oldalra, mégpedig a Cuando me enamoro (Időtlen szerelem). A telenovellát Carlos Moreno Laguillo producer készítette el 2010-ben, a főbb szerepekben Silvia Navarro, Juan Soler, Rocío Banquells, René Casados és Julieta Rosen láthatóak. A történetet tekintve nem másról van szó, mint az 1998-as La mentira (A vipera) feldolgozásáról, melyet Caridad Bravo Adams írt, az adaptációt pedig Martha Carrillo és Cristina García készítették. A novella január 6-án érkezik meg hozzánk, Full HD 1080p felbontásban, majd minden szombaton lesz elérhető újabb 10 rész. 



Az Időtlen szerelem egy szenvedéllyel és szerelemmel teli történet, ahol a félreértések, az árulások és a féktelen bosszú irányítja hőseink életét. Josefina, akit akkoriban leginkább Pepának szólítottak, és Roberto között volt egy rövid affér, de a férfi nős volt, a felesége, Regina pedig nem tudott a viszonyukról. Egy nap esett teherbe a két nő, a gyerekek megszületése pedig sok titkot fedett fel. Josefina nem élvezhette a férfi vagyonát annak ellenére sem, hogy közös gyermekük született: Roberta. Ezért egy trükk segítségével elrabolta Regina lányát, Renátát, és úgy nevelte fel, mintha a saját lánya lenne, és egyben Roberta ikertestvére, hisz egy napon, egy kórházban születtek, csak a szeretetet nem adta meg számára. Eközben Regina őrülten keresi a lányát, és úgy érzi már soha nem találhat rá a boldogság, de idővel feltűnik az életében Antonio, egy igazán jó ember, aki támogatást, stabilitást és szerelmet kínál az asszonynak, hogy közösen megtalálják a lányát, aki közelebb van hozzá mint gondolná. A két lány, Roberta és Renata, ikrekként nőttek fel, természetük igencsak különböző. Renata nagyon szép és érzéki nő, aki még kedves is, tudja hogy élvezze az életet. Imád táncolni, szereti a jó borokat és elutasítja az igazságtalanság minden formáját. Tehetsége révén a családi üzletben kap kiemelt szerepet. Roberta ezzel szemben lázadó, impulzív, intoleráns és szeszélyes, nagy riválisának pedig Renátát tartja, sose szerette igazán a testvérét, többek között azért, mert beleszeretett Matiásba, aki viszont Renata iránt érdeklődik. Roberta elcsábít egy jóképű férfit, Rafaelt, de miután ezt anyja megtudja, megöli a férfit, és öngyilkosságnak állítja be az esetet. Amikor megérkezik a városba Rafael féltestvére, Jeronimo, megfogadja hogy bosszút áll öccse halálán. Az egyetlen nyom egy R betűs nyaklánc, az intrikák következtében pedig Jeronimo meg van győződve arról, hogy testvérének Renata volt a kedvese, és miatta választotta Rafael a halált. Úgy dönt, hogy elcsábítja Renátát, feleségül veszi, majd hagyja szenvedni, de azzal nem számol, hogy teljesen beleszeret a lányba.

Ki örül a feltöltésnek? Láttátok már a novellát vagy most fogjátok követni?

Megjegyzések

  1. Nagyon örülök hogy feltöltitek ,én már láttam és szívesen megnézem majd újra. Köszi szépen!

    VálaszTörlés
  2. Úram atyám el sem hiszem,ez a kedvenc novellám már annyiszor kértem itt és végre meglesz jó minőségben.Ha valami akkor ez tényleg megérdemelte a ráncfelvarrást,nekem csak 4:3 gyenge minőségben van meg.
    Nagyon szépen köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen remélem ezután érkezik az Enamorada(A szerelmesek)is

    VálaszTörlés
  4. Tisztelettel üdvözlöm az oldal minden egyes dolgozóit..
    Érdeklődni szeretnék hogy a már említett meglepetések mellett a következő telenovelak feltöltésére van e esély a következő évben
    Lola
    Zorro
    Elbűvölő szerelem
    Vad szív
    Homok titkai
    A kisasszony
    A lámpák királyja
    Rongybaba
    Victoria rabszolgák megmentője
    Lara választása

    Sikeres boldog Új évet kívánok

    VálaszTörlés
  5. Én is reménykedem a szerelmesekben.

    VálaszTörlés
  6. Jaj de jó, én elkezdtem nézni de sajnos nem volt meg minden rész.Nagyon köszönöm, ez kellemes meglepetés volt.

    VálaszTörlés
  7. Én isköszönöm. Rég szerettem volna látni ezt anovellát! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése