Hírek 2023.10.23.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


El maleficio: apa és fia

Már itt van a sarkon túl az El maleficio feldolgozásának mexikói premierje, melynek főszereplőit Fernando Colunga és Marlene Favela keltik életre, így egyre több képet osztanak meg a színészek is közösségi oldalaikon, melyeket a hivatalos promócióig nem tudtak. Adrián Di Monte is tett, és a napokban megosztott egy képet az Enrique de Martino-t megformáló színésszel, aki apját alakítja a történetben. "Micsoda öröm együtt dolgozni egy olyan színésszel, akit csodálsz a szakmában. Az elsőszámúval. Egy kis mezei parasztgyerek álma New York-ban forgatni Fernando Colunga-val mint a fia, a Televisa egyik legnagyobb produkciójában. Csak azt tudom mondani: köszönöm Istenem!" - ezekkel a szavakkal kísérve osztotta meg az alábbi képet a színész.




Nadie como tú: befejezte a forgatást

Véget ért Irina Baeva számára egy újabb projekt, az orosz származású színésznő ugyanis a múlt héten befejezte a Nadie como tú forgatásait, melyben Romina-t, a történet antagonistáját kelti életre. A színésznő május óta forgatja Brandon Peniche, Elizabeth Álvarez és Karla Esquivel oldalán Ignacio Sada telenovelláját, mely az agávék közepette játszódik, hiszen fő eleme Mexikó ikonikus itala, a mezcal. "Boldogsággal és hálával van tele a szívem." - írta közösségi oldalán Gabriel Soto párja, miután utolsó jelenetét is felvette. A pillanatot pedig meg is örökítette, a képet pedig alább láthatjátok. A színésznőnek máris van új projektje, ugyanis egyes hírek szerint ő lesz Carlos Bardasano újdonságának antagonistája.




El amor no tiene receta: Daniel Elbittar első főszerepére készül

Miután olyan sikersorozatokban szerepelt, mint a La desalmada, a La herencia, un legado de amor, illetve idén az El amor invencible, ahol Angelique Boyer és Danilo Carrera mellett a fő szerelmi háromszöget egészítette ki, Daniel Elbittar első főszerepére készül a TelevisaUnivision-nál, mégpedig Juan Osorio producer újdonságában. Nem másról van szó, mint az El amor no tiene receta címen készülő projektről, melyben Claudia Martín lesz a párja, s mely egy eredeti történet mutat be 2024-ben. "Ma abban az örömben volt szerencsénk, hogy megnézhettük a demót és megismerhettük a produkciós csapatot. Emberek, ez mindent elsöprő lesz." - írta a venezuelai színész egy hete közösségi oldalán.




El señor de los cielos 9: javában forog

Már hetek óta forog Mexikóban a Telemundo elsőszámú sikersorozata, az El señor de los cielos kilencedik évada, mely jövőre érkezik a floridai székhelyű tévétársaság képernyőire. Ahogyan az már megszokott, az újabb évadokban újabb szereplők csatlakoznak a szuperszériához, melynek címszereplőjét Rafael Amaya kelti életre, akiknek kilétét nagy körültekintéssel kezelte a csatorna, ám hamarosan beszámolunk róluk, de emellett a korábbi évadok színészei is részesei az új évadnak. Ez az esete África Zavala-nak is, aki az előző évadban csatlakozott a szuperszéria szereposztásához, most pedig tovább folytatja karakterét, így a kilencedik évadban is életre kelti Meche-t, ahogyan azt az alábbi forgatási kép is bizonyítja.




Minas de pasión: bosszúra fel!

Ma kezdetét veszi a második etap a TelevisaUnovision telenovellája, a Minas de pasión történetében, Livia Brito pedig visszatér, hogy bosszút álljon mindazokon, akik kárt okoztak neki. Pedro Ortiz de Pinedo telenovellája a hazánkban is vetített La patrona (Az örökség) feldolgozása, melynek főszereplőit Aracely Arámbula, Jorge Luis Pila és Christian Bach alakították. A kubai származású színésznő nemrég egy forgatási képet osztott meg közösségi oldalán, ahol már Victoria bőrében látható, amely személyazonossággal visszatér bosszút állni. A képen történetbeli párja, Osvaldo de León társaságában látható, aki ugyanabba a nőbe fog beleszeretni a történetben.




Vivir de amor: testvérek lesznek

Múlt heti hírösszefoglalónkban írtunk arról, hogy Salvador Mejía produkciója főgonoszt keres a legújabb telenovellájához, mely Vivir de amor munkacímen készül Kimberly Dos Ramos és Emmanuel Palomares főszereplésével. A szereplőválogatáson számos színésznő próbált szerencsét, hogy életre keltse Rebeca-t, a történet fiatal főgonoszát, ám végül csak egyikük lett a befutó. A producer választása Gala Montesre esett, aki miután a Diseñando tu amor hősnőjét keltette életre 2021-ben, most átáll a másik oldalra, és gonoszságokat fog művelni. Mégpedig Kimberly Dos Ramos-nak fog nem egyszer keresztbe tenni, a történet főhősnőjének, akivel nem mellesleg testvérek lesznek a fikcióban.




Tierra de esperanza: kiemelkedő siker az USA-ban

José Alberto Castro idei első telenovellája a Tierra de esperanza volt, mely a sikeres és sokak által kedvelt La tormenta feldolgozása volt Carolina Miranda és Andrés Palacios főszereplésével. Habár sok kritika érte a novellát, mely 60 részben adaptálta a klasszikus történetet, Mexikóban is jó volt az átlagnézettsége, annak ellenére, hogy nem mindig érte el a várt számokat. Az Egyesült Államokban azonban kiemelkedő sikereket ér el a melodráma, melyet az Univision vetít, s mely a napokban érte el eddigi legmagasabb nézettségét, ugyanis átlépte a 2 milliós határt is, mely nagy sikernek számít.




El maleficio: új poszter

Nemrég kiadták az első két promót José Alberto Castro legújabb telenovellájához, mely az év legjobban várt produkciója, az El maleficio, melynek főszereplőit Fernando Colunga és Marlene Favela keltik életre. Most pedig máris új poszter érkezett a telenovellához, mely az 1983-as azonos című novella feldolgozásaként készül a Fábrica de sueños-antológia részeként, s melyben olyan témákat érintenek, mint az okkultizmus és a boszorkányság, így bőven fognak beszédtémát adni a közönségnek, hiszen nem egy mindennapi történetről van szó. 




Megjegyzések

  1. Az El Maleficiora lennék kiváncsi,remélem el jut hozzánk is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Colunga miatt garantált,hogy érkezni fog.
      Ráadás Marlene szintén ismert a magyar csatornákon.

      Törlés
    2. Ide az arzénes kekszet 🙂

      Törlés
  2. Mérget azért nem kell venni rá, csak leadja valamelyik tévé csatorna és Lux Ádám lesz a magyar hangja.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése