A gazdagság ára: az első magyar nyelvű promó

Egy hete derült ki, hogy hazánkba is megérkezik a tavaly készült Los ricos también lloran, melyet A gazdagság ára címmel mutat be a TV2, ahol már promózzák is a telenovellát.


Egy igazi rózsanovella új köntösben és modern feldolgozásban érkezik a TV2 délutánjaira, ahol a hamarosan befejeződő La madrastra-t (A mostoha) váltja le, mely befejező részeinél tart. Nem másról van szó, mint a Los ricos también lloran 2022-es verziójáról, mely az azonos című 1979-es novella új verzió, fűszerezve a történetből készült legismertebb verzió, a María la del barrio (María) néhány elemével. A Claudia Martín és Sebastián Rulli főszereplésével készült 60 részes telenovellát A gazdagság ára címen mutatja be a TV2, ahol november 8-tól minden hétköznap 14:35-től lesz látható. A csatorna pedig már el is kezdte promózni legújabb telenovellájukat, az első magyar nyelvű promót az alábbi videóban nézhetitek meg.


Carlos Bardasano, a Si nos dejan (Alicia új élete), a Rubí (Rubí visszatér) és a Travesuras de la niña mala (A rossz kislány csínytevései) sorozatok producere készítette a feldolgozást, melynek részeit az oldalunkra is fel fogunk tölteni. A premier közeledtével még több részletről írunk majd egy mindenes poszt keretein belül. Addig is, az alábbiakban olvashatjátok a telenovella szinopszisát.


Történet

A történet Mariana (Claudia Martín) életét meséli el, egy intelligens, szerény és erős lányét, aki miután teljesen egyedül maradt a világon a sors fordulatainak köszönhetően érkezik Don Alberto Salvatierra (Guillermo García Cantú) életébe, aki egy gazdag család feje és Mexikó legnagyobb vállalati konglomerátumának tulajdonosa. Hálája képen, mert megmentette az életét, Don Alberto állást ajánl neki és a lehetőséget, hogy jobb élete legyen. Mariana világa teljesen a feje tetejére áll, mikor megismeri Luis Alberto-t (Sebastián Rulli), az arrogáns és öntelt örököst, aki egy megrögzött szerencsejátékos, és gyakran van nézeteltérése apjával. Luis Alberto saját drámáját és fájdalmát éli meg, ám karizmájával, szépségével és egyediségével Mariana meghódítja, és megtalálja a legtisztább és legőszintébb szerelmet. Mariana és Luis Alberto hamarosan egy viharos szerelembe kezdenek, mely végül mély és igaz szerelemmé válik. Ám egy dologgal nem számolnak, mégpedig azzal, hogy szembe kell nézniük Soraya Montenegro-val (Fabiola Guajardo), egy gerinctelen nővel, aki az elvakult gyűlöletével és féltékenységével még a lehetetlent is megteszi, hogy szétválassza őket. Ez egy olyan történet, melyben a szerelem és a család egy olyan világba kényszerülnek, ahol a szabályokat a pénz, az egó és hatalom szabják, és melynek során felfedezhetjük, hogy a gazdagok is sírnak.

Mit gondoltok az első promóról? Ki várja már a premiert?


Megjegyzések

  1. Én amúgy kíváncsi vagyok 🙂 engem A mostoha nem szippantott be annyira, ez viszont szerintem be fog.

    VálaszTörlés
  2. Én már eredeti nyelven láttam nekem tetszett ,ha feltöltitek akkor szinkronizáltan is meg tudom majd nézni, köszönöm.

    VálaszTörlés
  3. Nem szerettem a felosztasat.
    47 resz jut az elso etapnak. 13 a masodiknak.
    Legalabb 30-30nak maradnia kellett volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen ezzel én is így vagyok. Még alig rabolták el Mariana fiát mikor már ultimos capitulos volt kb🤷‍♀️

      Törlés

Megjegyzés küldése