Golpe de suerte: újabb promó és a hivatalos poszter

Nicandro Díaz legújabb telenovelláját már javában promózzák, az újabb kedvcsináló mellett pedig már kiadták a hivatalos posztert is, a folytatásban mindkettőt megnézhetitek.


"Amikor a pénz már nem probléma, a problémák maguktól érkeznek" - ez az alapvetése a Golpe de suerte-nek, Nicandro Díaz legújabb telenovellájának, ahogyan azt a kiadott promókban is hallhatjuk. Három család hamarosan megnyeri a lottó főnyereményét, mely teljesen megváltoztatja az életüket, több problémát hozva, mint amire gondoltak. A nyertesek közt lesz Mayrín Villanueva, Eduardo Yañez, Eva Cedeño, Gonzalo García Vivanco, Daniela Martínez és Carlos Said is, akik a történet főszereplőit keltik életre.

A múlt hét folyamán megosztottuk veletek az első két promót, mellyel Mexikóban elkezdték promózni a telenovellát, s melyeket itt tekinthettek meg magyar felirattal; ma pedig egy újabb promót hoztunk, melynek középpontjában az Eva Cedeño, Gonzalo García Vivanco és Michelle González által megformált szerelmi háromszög áll. A harmadik promót az alábbi videóban láthatjátok magyar felirattal.


A pletykákkal ellentétben nem az El premio mayor feldolgozásáról van szó, melynek valóban hasonló tematikája van, Nicandro Díaz újdonsága egy chilei telenovella, a 2018-as Si yo fuera rico – magyarra fordítva Ha én gazdag lennék – feldolgozása, melyről korábban itt írtunk.

A telenovella szereposztását sok ismerős arc erősíti, akik már többször felbukkantak a producer korábbi telenovelláiban; a komikus hangvételű melodrámában szerepel Marjorie de Sousa, Sergio Sendel, Maya Mishalska, Michelle González, Horacio Pancheri, Ana Bertha Espín, José Elías Moreno, Marcelo Barcelo, Tania Nicole, Diego Escalona és Camille Mina is, valamint egy epizódszerep erejéig Ana Martín is fel fog tűnni a sorozatban, melyhez már a hivatalos posztert is kiadták.

"Egyesek nyernek, mások vesztenek" - olvasható a telenovella alcíme a hivatalos poszteren

Nicandro Díaz, a Mi fortuna es amarte és a Mi camino es amarte után készíti a Golpe de suerte-t, mely egészen pontosan október 16-án veszi kezdetét a mexikói Las Estrellas műsorán, ahol a Vencer la culpa helyét veszi át a 20:30-as sávban.

Mit gondoltok az újabb promóról? Mi a véleményetek az eddigiek alapján a telenovelláról?


Megjegyzések

  1. Ti hogy fordítanátok a címét? Nem igazán tudom értelmezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A 'golpe' pofont, ütést jelent, a 'suerte' pedig szerencsét, és arra tudunk gondolni, hogy arra utal a cím, hogy hirtelen - mint egy pofon - éri őket a szerencse. De ha kezdetét veszi vagy a prezentáció során lehet, hogy kifejtik majd, miért ezt a címet választották.

      Törlés
  2. Szóval 'Szerencsepofon'. ;) köszi!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyanezen a velemenyen vagyok. Szerintem szimplan annyi, hogy varatlanul eri oket a szerencse, oke, hogy lottozik az ember, de egy telitalalat az mindig varatlan, hisz olyan kicsi az eselye. Telibe talalja oket a szerencse, kb a beüt a krach kifejezésnek az ellentéte.

      Törlés

Megjegyzés küldése