A mostoha: a telenovella főcímdala magyar fordításban

Aracely Arámbula énekli legújabb telenovellája, a hazánkban jelenleg futó La madrastra (A mostoha) főcímdalát, melyet most magyar fordításban is elhoztunk nektek.


Carmen Armendáriz, akitől hazánkban korábban a szintén a Fábrica de sueños keretein belül készült La usurpadora (Az új Paula és Paulina), valamint a Te acuerdas de mí (A sors keze) telenovellákat láthattuk, már hozzászoktatta a telenovella-rajongókat ahhoz, hogy produkcióihoz nem készül főcím, a krediteket pedig az első jelenet alatt olvashatjuk. Ez azonban nem így történt a 2022-ben készült melodrámája, a La madrastra (A mostoha) esetében, melyhez készült főcím, habár a szokásosnál rövidebb, de készült.

Az Aracely Arámbula és Andrés Palacios főszereplésével készült telenovella főcímdalának címe Necesito encontrarte, magyar fordításban Meg kell találjalak. Az alábbi videóban ezt a dalt hallhatjátok Carín León és Aracely Arámbula tolmácsolásában, méghozzá magyar felirattal együtt.


A dal, melyet Jorge Eduardo Murguía és Mauricio López Arriaga szereztek, eredetileg Carín León dala, azonban készült egy verzió Aracely Arámbula-val is. Az entrada alatt csak Aracely énekli a dalt egyedül, ezt a verziót azonban nem töltötték fel a hivatalos platformokra, így a duett verziót hoztuk el nektek, de aki pedig csak Carín előadásában szeretné hallgatni, az is megtalálható itt.

Mi a véleményetek a főcímdalról? Kinek nyerte el a tetszését?


Megjegyzések

Megjegyzés küldése