Tierra de esperanza: Nuria Bages rejtélyes karaktert alakít

A Tierra de esperanza szereposztását erősíti Nuria Bages is, akinek karaktere rejtélyességet visz a Carolina Miranda és Andrés Palacios főszereplésével lészülő melodrámába.


José Alberto Castro legújabb telenovellájának részese lesz Nuria Bages is, akit hazánkban többek között a Tres veces Ana (Ana három arca) és az Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón) telenovellákban láthattunk. A színésznő Remedios bőrébe bújik a melodrámában, egy rejtélyes karakter bőrébe, aki csendben van, mely fontos a cselekmény szempontjából, mely Puerto Bravo fiktív faluban játszódik.

"Valójában nem lehet tudni, kicsoda ő, nem tudni, honnan jött, nem tudni, hogy hirtelen miért tűnt fel ebben a faluban, és ami tesz az az, ami mostanság elég divatos, sampont és szappant készít a falu lakosainak, természetes módon. Emellett ismeri az emberek lelkét is, és néhány titkot a faluból, szinte az összeset. De nem mond semmit, mindent megőriz magában." - mesélte a mexikói színésznő karakteréről.


A színésznő, aki 1980-ban debütált a telenovellák világában, azt is elmondta, hogy ezzel a karakterrel teljes mértékben szakít azokkal a szerepekkel, melyekben a közönség korábban láthatta őt.

"Sosem gondoltam volna, hogy hippiként fognak látni, de imádom (nevet), mert ilyen volt a fiatalkorom, és az öltözködésmódja, a megjelenésmódja [is hasonló], benne ilyen természetes dolgok vannak." - mesélte.


A Tierra de esperanza június 12-én érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára, a forgatás mellett pedig a hivatalos fotózáson is részt kell vennie a színésznőnek, melyre szintén elkísérte a Telvevisa Espectáculos; ezeket a képeket ti is láthatjátok a posztban.

"Olyan, mintha elölről kezdenéd, minden új. Az igazság az, hogy a fotózás nekem sosem tetszett, de most nagyon élveztem." - vallotta be.


Megjegyzések