Teresa: főcímdal magyar felirattal

A nőstényördög történetét elmesélő dalt Gloria Trevi adja elő, a folytatásban pedig megismerkedhettek a Teresa (Teresa) főcímdalával.


Az Angelique Boyer, Sebastián Rulli és Aarón Díaz főszereplésével készült Teresa (Teresa) főcíméhez is készítettünk magyar fordítást, mellyel az alábbiakban ti is találkozhattok. Esa hembra es mala, azaz Ez egy nőstényördög a dal címe, melyet Marcela de la Garza, Baltazar Hinojosa és Gloria Trevi szereztek, előadója pedig Gloria Trevi. A 2010-es TV Adicto Golden Awards díjátadón a dal megnyerte a legjobb dalnak járó díjat, még a Premios TVyNovelas-on nem tudja díjra váltani jelölését. A telenovella ikonikus főcímdalát az alábbi videón ti is meghallgathatjátok, melyet szintén magyar felirattal láttunk el.


Ki tudja már a dalszöveget? Szeretitek a dalt?


Megjegyzések

  1. Nagyon köszönöm a fordítás, így teljesen értelmét nyert a főcím. Ez a dal a Teresa kedvéért íródott, mint focimdal vagy már azelőtt kiadták? Pont rá illik Teresára. Számomra a legjobb telenovella mai napig.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a verzió a telenovellához íródott, az eredeti verziót Marcela de la Garza írta és egy férfinek írták, Gloria Trevi pedig átírta a novellához.

      Törlés

Megjegyzés küldése