Megkövült szívek: Jorge Salinas igazi kálváriát élt át a forgatások alatt

Jorge Salinas igazi kálváriát élt át a La que no podía amar (Megkövült szívek) forgatása alatt, melynek főszereplőjét alakította 2011-ben Ana Brenda Contreras és José Ron mellett.


A tengerentúli premier után rövid idővel történt, amikor is Jorge Salinas, a La que no podía amar (Megkövült szívek) egyik főszereplője súlyos tüdőgyulladással került kórházba. Emiatt José Alberto Castro produkciójánál kénytelenek voltak leállítani a telenovella forgatásait, melyben a mexikói színész Rogelio Montero-t keltette életre.

Sürgősen kórházba kellett szállítani a színészt, ugyanis a tüdőgyulladás súlyos volt, ahogyan azt a hírekben is megírták. A színész azonban pár nappal azután, hogy bekerült a kórházba, már távozott is saját felelősségére, hogy ne hátráltassa a forgatásokat, és minél hamarabb visszatérhessen a stúdiókba. Azt azonban nem is gondolta, hogy kálváriája csak ezzel kezdődik.

Jorge Salinas

Mindezen események szeptemberben történtek, azonban Jorge Salinas októberben ismét kórházba került, ugyanis rosszabbodott az állapota. Ráadásul mindez nem sokkal esküvője előtt történt, egészen pontosan egy héttel azelőtt, hogy elvette Elizabeth Álvarez színésznőt, akivel egy párt alkottak a 2008-as Fuego en la sangre-ben. Napokkal később, két nappal a ceremónia előtt kiengedték a kórházból, így végül 2011. október 15-én összeházasodott a pár, akik azóta is egy párt alkotnak, és boldogan élnek ikergyermekeikkel.

Az a pillanat azonban nem épp a legboldogabb volt a színész életével, ugyanis Jorge nem sokkal az esküvő után ismét kórházba került; ezúttal azonban teljes hírzárlatot rendeltek el az állapota körül, így sokan arra következtettek, a színész nagyon súlyos állapotban van. Később, egy interjú során azt is bevallotta, hogy nagyon közel érezte a halált. "Istennek és a Szűzanyának hála [életben vagyok]." - nyilatkozta később.

Jorge Salinas és Elizabeth Álvarez

Mindeközben a produkciónál is gondok voltak, hiszen a telenovella már képernyőn volt, így nem késlekedhettek sokat a forgatással, hiszen előbb-utóbb elfogytak volna a részek. Ezért el kellett tüntetniük egy kis időre Rogelio-t a történetből, amíg kiderül, mi fog történni a színésszel. Még az is szóba jött, hogy karakterét más színész vette volna át, aki a bennfentesek szerint Eduardo Yañez lett volna.

A bulvársajtóban hetekig téma volt a színész betegsége, sőt, többször még a halálhírét is keltették. Az biztos, hogy annyira súlyos volt a helyzet, hogy féltek tőle, hogy nem fog felgyógyulni.

Végül azonban egy hónap után sikeresen felgyógyult betegségéből, a kórházat november 11-én hagyta el. Tartózkodásának utolsó napjaiban pedig még jeleneteket is forgatott kórházi szobájából. "Megengedték, hogy felvegyek néhány jelenetet a szobában, és nem tudják, milyen jól éreztem magam, hasznosnak éreztem magam. Folytatom a forgatást, de nagyobb felelősséggel." - nyilatkozta a színész, mikor kiengedték a kórházból.

Jorge Salinas a telenovellában mint Rogelio Montero

"Soha nem ijedtem még úgy meg, mint most, ezúttal már tényleg a halál lihegett a nyakamban. Nem tudom eléggé megköszönni Istennek, és mindazoknak, akik imádkoztak értem és az orvosoknak, akik elláttak, hogy most itt lehetek." - nyilatkozta Jorge, aki azt is hozzátette, hogy megértette, hogy sokkal rosszabb, ha ilyen helyzetben büszkeségből próbál talpon maradni az ember.

Jorge Salinas végül be tudta fejezni sikeresen a telenovellát, melyet a Telenovella Sarokban is követhettek, a 'Telenovellák' menüpont alatt vagy ide kattintva.


Megjegyzések

  1. Én pont most járok ott a sorozatnál,mikor nincs benne már kb 4 rész óta.
    Gondoltam,hogy valami probléma volt vele.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Meg tudnád mondani, hogy kb. hányadik részekben nem volt benne? Én még nem tartok ott.

      Törlés
    2. A 69 rész felétől kezdődően.

      Törlés
    3. Köszönöm! :)

      Törlés

Megjegyzés küldése