Triptichon: már elérhető magyar felirattal

Február 22-én került fel a legnagyobb streaming szolgáltatóra, a Netflix-re Maite Perroni legújabb sorozata, a Tríada, mely magyar fordításban a Triptichon címet kapta. A sorozat már elérhető nálunk is, részletek a folytatásban.


Végül felkerült a Netflix kínálatába Maite Perroni legújabb sorozata, a Tríada, mely magyar fordításban a Triptichon címet kapta, s melyben a mexikói színésznő hármasikreket alakít. Korábban úgy volt, hogy még december bemutatják a thrillert, azonban végül megváltoztatták a premier dátumát, így szerdán, február 22-én váltak elérhetővé a részek. Az Oscuro deseo (Bűnös vágy) és a Quién mató a Sara? (Ki ölte meg Sarát?) után ezzel ismét egy netflix-es produkcióban szerepel a mexikói színésznő, ahol ráadásul három karaktert is életre kelt, ám nem a Lazos de amor remake-jéről van szó, a sorozat ugyanis valós események alapján készült.

David Chocarro, Ofelia Medina, Flavio Medina, Nuria Bages, Ana Layevska, Rodrigo Cachero, Daniela Valdez és Aldo Gallardo is erősítik a nyolcrészes thriller szereposztását, melyet Leticia López-Margalli, az Oscuro deseo (Bűnös vágy) alkotója írt. Az alábbi videóban belenézhettek a hivatalos trailerbe, majd lentebb görgetve olvashattok a rövid szinopszisról és a feltöltésről.



Szinopszis

A történet Beccát (Maite Perroni), a törvényszéki szakértőt követi nyomon, aki egy gyilkossági ügyben folytatott nyomozás során rájön, hogy az áldozat holtteste pontosan úgy néz ki, mint ő maga. Ezután veszélyes nyomozásba kezd, hogy lerántsa a leplet múltja titkairól.


Feltöltés

A nyolcrészes sorozat már elérhető az oldalunkon, a részeket Full HD felbontásban és magyar felirattal töltöttük fel, melyek megtalálhatóak az 'Egyéb sorozatok' menüpont alatt vagy ide kattintva.

Ki várta már a sorozatot? Mi a véleményetek róla?


Megjegyzések