Eternamente amándonos: hagyományos melodráma, mely szakít néhány hagyománnyal

A TelevisaUnivision bemutatta múlt hét szerdán legújabb ajánlatát a sajtó munkatársainak, mely nem más, mint az Eternamente amándonos, Silvia Cano produkciója, melynek főszereplőit Alejandra Robles Gil, Marcus Ornellas és Diana Bracho keltik életre. A telenovella, melyben szó van "a családi szeretetről" és a "tiszteletről az értékek és az otthon iránt", szakít a hagyományos melodrámák bizonyos tulajdonságaival. "Már nem arról van szó, hogy gonosz vagy jó vagy." - emelte ki Diana Bracho. "A karaktereink nagyon emberiek." - tette hozzá Alejandra Robles Gil, akinek ez a telenovella jelenti második főszerepét a tévétársaságnál.


Család és otthon

Alejandra Robles Gil, Marcus Ornellas és Diana Bracho főszereplésével érkezik az Eternamente amándonos február 27-én, azaz ma "az összes családba és otthonba" Mexikóban a Las Estrellas műsorán, ahol a 16:30-as sávot veszik át a pénteken befejeződött Mi secreto-tól. Két szó, "otthon" és "család", melyet a melodráma producere, Silvia Cano szeretett volna kiemelni a hivatalos prezentáció során. "Erről szól a mi történetünk: a család iránt érzett szeretetről, a tiszteletről az értékek és az otthon iránt, melyek manapság már átalakulnak új látásmódokkal, melyekkel szembe kell néznie a család minden tagjának." - mesélte a producerasszony, aki a prezentációra meghívta első önálló novellája főszereplőit, így az esemény műsorvezetői Adriana Louvier és Danilo Carrera voltak.


Aktuális karakterek

A melodráma "a közönségre való gondolás" közben jött létre, "ezekben az időkben, amiket élünk, a tévénézőink érzelmi szükségleteire" gondolva. "Szerelemről, családról, testvérekről, gyerekekről, szülőkről, barátokról, munkatársakról szól, akik akadályokkal néznek szembe és humánus antagonistákkal. Aktuális karakterekről van szó, erősek, nagy emberiséggel, de emellett jó humorérzékkel, tökéletességgel és tökéletlenséggel [rendelkeznek]." - mesélte Silvia Cano, a telenovella producere, aki második alkalommal ül a vezetői produceri székbe, mégpedig azután tér vissza oda, miután Rosy Ocampo társproducere volt a Vencer-antológia első három telenovellájánál.


Az esküvő csak a kezdet

"Ez a novella különböző, mert dinamikus, nem úgy kezdődik, mint a hagyományos novellák, itt szerelmesek az első pillanattól kezdve, és azt láthatjuk, mi történik azután, miután összeházasodtak." - mesélte Patricio José, aki részese a melodráma szereposztásának. "Rengeteg dolog történik minden részben." - tette hozzá David Caro Levy. Fransisco Pizaña-val és Marcus Ornellas-al együtt ők négyen keltik életre az Iturbide-fivéreket, a Diana Bracho által életre keltett Martina fiait.


Alejandra Robles Gil

A mexikói színésznő a színészetet a zenével kombinálja ebben a melodrámában, ahol Paula Bernal-nak ad életet, mely második főszerepét jelenti a TelevisaUnivision-nál a Contigo sí után. "Nagyon izgatott vagyok, mert a karakter énekel, és ez egy csodálatos kihívás volt. Nagyon sokat készültünk rá, hogy életet adjunk ennek a csodás karakternek. Megtiszteltetés számomra ilyen színészekkel együtt szerepelni, egy valódi kiváltság." - nyilatkozta a színésznő, aki egy év kihagyás után tér vissza a képernyőkre első főszerepe után.


Marcus Ornellas

A brazil származású színész, akit hazánkban legutóbb a Si nos dejan (Alicia új élete) főszerepében láthattunk, Rogelio Iturbide-t kelti életre ebben az új melodrámában. "Rogelio señora Martina fia, az idősebb, aki cipeli a terheket, a felelősséget a családban. A kezdetektől láthatjuk ezt a férfit, aki olyan, mint egy szikla, amíg meg nem ismeri Paula karakterét. Paula egy olyan karakter, aki szabad, ami inspirálja és sok dolgot megmozgat Rogelio-ban, mert Rogelio valamilyen formában olyan szeretne lenni, mint Paula, ezzel a szabadsággal, ami Paulának van." - nyilatkozta a színészt, akit legutóbb tavaly nyáron láthatott a mexikói közönség a Mujer de nadie főhőseként.


Diana Bracho

A mexikói színésznő Martina Rangel-nek ad életet, az Iturbide-család fejének. "Ez egy hagyományos melodráma, de néhány szokással szakítunk." - állította a színésznő. "Már nem arról van szó, hogy gonosz vagy jó vagy, nem, arról van szó, hogy egy emberi lény vagyok, egy nő, aki megszállottja a gyerekeinek, megszállottja a hatalomnak, megszállottja az üzletnek, amit fent kell tartania a négy fia miatt, aki sokszor téved drasztikus módon, de emellett ő egy érzékeny nő, végső soron egy nagyon törékeny nő. Úgyhogy ezt a kettősséget adjuk meg neki: nagyon erős, nagyon agresszív nő, de ezzel egy időben egy olyan nő is, akit sok dolog megérint legbelül."


A melodráma szereposztását többek között Ana Bertha Espín, Otto Sirgo, Omar Fierro, Dalilah Polanco, Rossana Nájera, Juan Martín Jáuregui, Daniel Gama, Fermín Martínez, Claudia Ríos, Alejandra Ley, Santiago Zenteno, Francisco Pizaña, Patricio Jóse, David Caro Levy, Alfredo Gatica, Arantza Ruíz, Valentina Buzzurro, Julia Urbini és Elizabeth Guindi is erősítik. A hivatalos prezentációt ti is megnézhetitek a fenti videóban, aki pedig szívesen belenézne a novellába is, az ide kattintva találja az első részt.

Ahogyan a múlt héten az El amor invencible-vel tettük, ezen a héten az Eternamente amándos-é a főszerep, a hét folyamán olvashattok a történetről, a karakterekről és a főcímről is.

Ti mit gondoltok eddig a melodrámáról? Ki tervez belenézni?


Megjegyzések