Hírek 2022.09.26.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Emilio Larrosa visszatér?

Olyan pletykákról lehet mostanság hallani, hogy Emilio Larrosa, a Soñadoras (Soñadoras – Szerelmes álmodozók), az Amigas y rivales (Szeretők és riválisok) és a Las vías del amor (A szerelem ösvényei) producere visszatér a Televisához. Az idén 83 éves producer eddigi utolsó produkciója a 2015-ös Amores com trampa volt, a legfrissebb pletykák szerint elkészítené a La bella Ceci y el imprudente feldolgozását, melyet a Caracol készített. A történet két férfiről szól, az egyikük gazdag, a másikuk pedig szegény, akik úgy döntenek helyet cserélnek egymással, megtalálva így életük értelmét, és egyben a szerelmet is. A Televisa egyelőre semmi hivatalosat nem közölt a producer visszatéréséről, ám egyesek szerint Claudia Martín vagy Livia Brito lehet a novella főhősnője. Ti mit gondoltok a producer visszatéréséről?




Mi secreto: egy új, ikonikus főgonosz előtt állunk?

Szeptember 12-én kezdődött el Mexikóban Carlos Moreno legújabb telenovellája, a Mi secreto, melynek főszereplőit Macarena García, Diego Klein, Isidora Vives és Andrés Baida alakítják. Azonban a karakter, aki a legjobban felhívta magára a figyelmet, az Fedra, a történet főgonosza, akit Claudia Ramírez alakít. Carlos Moreno telenovelláiban már hozzászoktunk a végtelenül gonosz, sorozatgyilkos és/vagy pszichopata főgonoszokhoz, mint amilyen volt Carlota, Josefina, Lucrecia, IsadoraJulieta és Nuria. A producer előző novellájában megfordult a kocka, és a gyilkos, pszichopata főgonosz egy férfi volt, akit Kuno Becker keltett életre. Azonban minden arra utal, hogy egy új ikonikus főgonosz előtt állunk, aki csatlakozik a producer előbb felsorolt listájához. Mit gondoltok a karakterről és Claudia alakításáról?




Isla brava: a ViX+ újdonságának főszereplői

Fernanda Castillo, Flavio Medina és Erik Hayser alakítják a ViX+ legújabb thrillerének főszereplőit. Ez a projekt jelenti Fernanda Castillo visszatérését a TelevisaUnivision-hoz, utolsó szerepe a mexikói vállalatnál a 2012-es Amor bravío-ban (A szív parancsa) volt. Az Isla brava egy thriller, mely Lucía (Fernanda Castillo) történetét meséli el, aki Arturo (Flavio Medina) felesége, és úgy dönt, hogy elmeséli férjének, hogy viszonyt folytat testvérével, Bruno-val (Erik Hayser). Arturo váratlan módon eltűnik, Pilar nyomozó (Bárbara López) kapja meg ezt az ügyet, aki kevéssé hagyományos módszereket alkalmaz a rejtély megoldására; a nyomozás olyan családi titkokat fed fel, melyek megváltoztatják tagjai életét. A széria olyan témákat dolgoz fel, mint a pszichológiai bántalmazás és a családi erőszak Mexikó magas társadalmi osztályában.




Primero tú: zajlik a casting

Carlos Bardasano már készíti legújabb telenovelláját. Nem másról van szó, mint a Primero tú munkacímen futó darabról, melynek főszereplőit Dulce María és David Zepeda alakítják majd. A 2020-as Rubí (Rubí visszatér) és a Si nos dejan (Alicia új élete) producere már egy ideje tartja a castingokat, hogy megtalálja új telenovellája szereposztását. Aki már biztos, hogy részese lesz a produkciónak, az Alexis Ayala, akit jelenleg a Vencer la ausencia-ban láthat a közönség. Regina Pavón, Jade Fraser, Lore Graniewicz és Yare Santana pedig az egyik főbb karakterért harcolnak a szereplőválogatásokon. Hetekkel korábban pedig még olyan pletykák is terjengtek, melyek szerint Gaby Spanic is részese lehet a telenovella szereposztásának. A novella a még képernyőre sem került Mi camino es amarte-t fogja váltani 2023-ban a Las Estrellas 20:30-as sávjában.




Nuestros pecados: Lucero Suárez újdonsága

Hetekkel korábban jelentettük be nektek, hogy Lucero Suárez készülő telenovellájának főszereplőit Oka Giner és Emmanuel Palomares keltik életre, akik számára ez a novella jelenti első főszerepüket. A melodráma a chilei Perdona nuestros pecados feldolgozása lesz, a napokban pedig felfedték, hogy a mexikói remake címe Nuestros pecados lesz, mely magyarul annyit jelent: Bűneink. Az is kiderült, hogy a telenovella, melynek szereposztását Jorge Salinas, Erika Buenfil és Marisol del Olmo is erősítik, január 23-án fog elstartolni a Las Estrellas műsorán, ahol a Corona de lágrimas 2 helyét veszi át a 18:30-as sávban. Jelenleg az előkészületek zajlanak, az Enamorandome de Ramón (Szerelmem, Ramón) és a Te doy la vida (Tiéd az életem) producerasszonyának legújabb sorozata október 10-én kezdi meg a forgatásokat. Ki várja már a novellát?




Eternamente: Silvia Cano visszatér

A legújabb hírek szerint úgy néz ki, hogy Silvia Cano visszatér a producerkedéshez, mégpedig a Las Estrellas délutáni sávjába, ahol a nemrég startolt Mi secreto-t váltaná jövőre. A producerasszony új telenovellája egyelőre az Eternamente (magyarul Mindörökké) munkacímen fut. A történet Paula Bernal, egy mexikóvárosi lány, aki énekléssel és gitározással keresi kenyerét a nagyváros bárjaiban, és Rogelio Iturbide, Michoacán legfontosabb turisztikai vállalatának feje között kialakuló szerelmet meséli el. Silvia 2016-ban debütált vezető producerként a Sin rastro de ti-vel, egy eredeti történettel, később pedig visszatért társproducernek Rosy Ocampo mellé a Vencer-antológiában, ahol olyan sikereket készítettek együtt, mint a Vencer el miedo, a Vencer el desamor (Viharos szívek) és a Vencer el pasado. Ki örül a producerasszony új telenovellájának?




Triada: itt az első promó

Maite Perroni idén ismét visszatér a Netflix képernyőire, miután olyan sorozatokban vett részt, mint az Oscuro deseo (Bűnős vágy), illetve feltűnt a ¿Quién mató a Sara? (Ki ölte meg Sara-t?) harmadik évadában. Nem másról van szó, mint az 1995-ös Lazos de amor feldolgozásáról, melyben Lucero alakította a főszereplőket, akik hármasikreket voltak. 2016-ban Angelli Nesma is képernyőre vitte a történetet Tres veces Ana (Ana három arca) címen, melyet hazánkban is láthattunk, most pedig Maite Perroni-n a sor, hogy a hármasikrek bőrébe bújjon a Triada főszerepében. A sorozat december 23-án érkezik a Netflix-re, ám már ki is adták az első kedvcsinálót, melyet az alábbi videóban tekinthettek meg. Mit gondoltok róla?



Megjegyzések

  1. A Triada érdekes lehet habár nem tudom Maite van e olyan karizmatikus mint Lucero és Angie, akik egyaránt hitelesek voltak negatív és pozitív szerepben is. Majd meglátjuk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arra én is kíváncsi leszek, milyen lesz Maite hármasikrekként.

      Törlés

Megjegyzés küldése