Los caminos del amor: elkezdődött a forgatás

Július 25-én, hétfőn megkezdődtek Nicandro Díaz legújabb telenovella, a Los caminos del amor forgatásai Mexikóban, melynek főszereplőit Susana Gonzalez és Gabriel Soto alakítják.

Az első forgatási kép

"Ma egy különleges nap van, ugyanis ma kezdjük meg egy lenyűgöző projekt forgatásait." - írta a történet férfi főhősét életre keltő Gabriel Soto. "Egy nagy kihívás a karrieremben, melyből tanulok, és melyet nagyon-nagyon élvezek. Nagyon köszönöm Nicandro Díaz-nak [a producernek], amiért hitt bennem, és nekem adta ezt a csodálatos karaktert, Memo-t, aki biztos vagyok benne, hogy nagyon tetszeni fog." - tette hozzá a Soltero con hijas (Derült égből apa) és a Te acuerdas de mí (A sors keze) főhőse.

Mark Tacher és Gabriel Soto, antagonista és főhős első jelenetüket forgatják

Soto volt az első, aki megkezdte a jeleneteinek rögzítését, múlt héten pedig birtokba vette legújabb munkaeszközét, egy kamiont, hiszen karaktere egy kamionsofőr lesz. Alább ezt is megtekinthetitek képekben.

Gabriel Soto és az új kamionja

Aki szintén jelen volt az első forgatási napon, az a történet bosszúálló antagonistáját, Fausto-t életre keltő Mark Tacher. "Az első munkanap. Vagy ahogy mondják: 'Egy újabb nap az irodában'. És tetszik a kilátás." - írta az alábbi kép alá, melyen azt is felfedte, hogyan fog kinézni karaktere a történetben, mely a chilei El camionero feldolgozása.

Mark Tacher lesz Fausto

Ugyanolyan örömmel volt látható Susana Gonzalez is, aki szintén megosztott egy képet, melyen felfedte új külsejét, mely teljesen eltér attól, ahogyan a Mi fortuna es amarte főhősnőjeként kinézett. "Isten segítsen nekünk és legyen velünk sikerekkel együtt mindenki számára, és adja ránk áldását." - írta közösségi oldalán a Pasión y poder (Szeretned kell!) főhősnője.

Susana Gonzalez is külsőt váltott új karaktere kedvéért

A történet fiatal főhőseit alakító Rodrigo Brand és Karla Esquivel sem maradtak ki, és ők is megosztottak egy fényképet a párosukról a közösségi oldalukon. A fiatal színészek Juanpa és Gaby karaktereit keltenek életre.

A történet fiatal főszereplői

A Los caminos del amor története Memo körül forog, aki egy kamionsofőr, és évekkel később jön rá, hogy van egy lánya, akit örökbe adtak egy házaspárnak. A telenovella, melynek szereposztását Ximena Herrera, Sara Corrales, Mónika Sánchez, Alberto Estrella, Leonardo Daniel, Carlos Said, Julián Figueroa és a kisfiú André Sebastián részvétele is erősít, november 7-én érkezik a mexikói Las Estrellas műsorára a 20:30-as sávban. Mit gondoltok a sorozatról? Van, aki esetleg tervez belenézni közületek?


Megjegyzések

  1. Engem abszolút hidegen hagy. Alapból nem egy nagy szám a sztori de belenéztem volna ha a Televisa nem erőltette volna Gabot hanem engedik hogy Cristian de la Fuente legyen a főhős

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése