Hírek 2022.05.30.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt két hét legfrissebb híreit a tengerentúlon készülő telenovellákkal kapcsolatban. Jó olvasást!


Amor dividido: közeleg a finálé

Angelli Nesma jelenleg futó telenovellája, az Amor dividido már a befejező etapjában jár, és hamarosan el is köszön a mexikói közönségtől. Az Eva Cedeño és Gabriel Soto főszereplésével készült melodráma január 12-én, vasárnap búcsúzik a Las Estrellas-on, azt még nem harangozták be, pontosan hány órától. A telenovella nézettség tekintetében nem emelkedett ki, ám nem is számít bukásnak. Az idősávját, a 18:30-as sávot az Esta historia me suena című unitárius sorozat újabb évada váltja, majd augusztusban ismét a telenovelláké a sáv, amikor is elstartol a Corona de esperanza, a Corona de lágrimas (Könnyek királynője) második évada. Ti követtétek az Amor dividido-t? Mi a véleményetek róla?




Pasión de Gavilanes 2: holnap befejeződik!

A másik telenovella, mely hamarosan befejeződik, az a Pasión de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai) második évada, melyet február közepétől vetít a Telemundo, s mely holnap érkezik a nagy fináléhoz az utolsó résszel, mely a csatorna promói alapján tele lesz akcióval, örömteli pillanatokkal és váratlan fordulatokkal. "Kedden tanúja leszel a Pasión de Gavilanes lenyűgöző fináléjának. A rejtélyre, mely évekig el volt temetve, most végre fény derül, és lenyűgöző pillanatok lesznek. A Reyes-Elizondo-k egy kitörölhetetlen nyomot hagynak ebben a gyönyörű szerelmi történetben." - jelentette be a csatorna a telenovella fináléját, melynek főszereplőit Danna García, Mario Cimarro, Paola Rey, Juan Alfonso Baptista, Natasha Klauss és Michel Brown alakítják, utóbbi nemrég csatlakott a novella második évadához. Ti mire számítotok a nagy fináléban? Örülnétek, ha hazánkban is levetítenék a második évadot?




Carla Estrada nyilatkozott Adela Noriega-ról

Mexikóban a tlnovelas csatornán éppen ismétlik a Corazón salvaje és az Amor real telenovellákat, melyek kezdetekkor egy sajtótájékoztatót is tartottak, ahol jelen volt Carla Estrada is, utóbbi novella producerasszonya, akit megkérdeztek, tud-e valamit Adela Noriega-ról. "Ez egy kihallgatás mindig, hogy mi van Adela-val. Rég nem láttam. Egyszer felhívott, már szerintem 2 éve, hogy 'Mit fogsz csinálni? Dolgozunk?', azt mondtam neki, hogy 'igen, menjünk el enni', de azóta nem mentünk el enni." - nyilatkozta Carla Estrada. Szintén megkérdezték tőle, hogy mennyire vár el sokat a színésznő. "Nem kér sokat, egyáltalán. Az egyedüli, amit kért, hogy együnk együtt. Adela egy olyan színésznő, akit imádok, mert mégha néha késve is jött [a forgatásokra], nagyon magabiztos. Ő egy olyan ember, aki elolvassa a szövegkönyvét, és a pillanatban, amikor jön az 5, 4, 3, 2, 1, nincs hiba, nincs tévedés; tökéletesen tudja a rendezők utasításait. Nemcsak megcsinálja, hanem el is hiszi, átdolgozza. Ezért érzik át az emberek ezt az örömöt vagy dühöt, amit ő érez. Csodálatos [színésznő]." - dicsérte Adelát, majd hozzátette, hogy ő "az egyik kedvence".




Pedro Damián ezzel a novellával térne vissza

A telenovellákkal foglalkozó oldalakon olyan pletykák röppentek fel, melyek szerint Pedro Damián, a Rebelde és a Muchacha italiana viene a casarse (Fiorella) producere visszatér a Televisához egy újabb telenovellával. A producer a hírek szerint a La niña de mis ojos című venezuelai novellát dolgozná fel, melyet az RCTV készített 2001-ben. Egyelőre még semmit sem erősítettek meg ezekkel az információkkal kapcsolatban, ám azt pletykálják, hogy a történet férfi főszereplőjét akár José Ron, Daniel Arenas, Rodrigo Brand vagy Julio Vallado keltheti életre. Ki örülne a producer visszatérésének?




Soy tu dueña: Benita bosszút állt Ivana-n

2010-ben készítette el a Televisa a Soy tu dueña (Riválisok) című telenovelláját Lucero és Fernando Colunga főszereplésével. A történet főgonoszát Gaby Spanic keltette életre, aki egy őrült pillanatában kilökte az erkélyen Benita-t, a főhősnő dadusát, akit pedig Ana Martín keltett életre. Idén, 12 évvel később a színésznők ismét együtt dolgoznak egy telenovellában, mely nem más, mint Salvador Mejía telenovellája, a Corazón guerreo, melynek főszereplőit Alejandra Espinoza és Gonzalo García Vivanco alakítják. Gaby a férfi főszereplők édesanyját, Elisa Corso-t alakítja, míg Ana Martín a főhősnő nagymamáját kelti életre. A színésznők nemrég megosztottak egy forgatási videót, melyen látszik, hogy milyen jól szórakoznak a forgatásokon. A kulisszák mögött pedig Benita megfizetett Ivana-nak, mégha 12 évvel később is.




Teresa: örömteli találkozás 12 év után

Az imént említett esethez hasonlóan szintén 12 év után találkozott három színész, mégpedig a Teresa című sorozatból, melyet José Alberto Castro készített 2010-ben. Sebastián Rulli osztotta meg közösségi oldalán a képet a találkozásról, melyet a telenovella két fő színésznőjével élt meg. Nem másokról van szó, mint kedveséről, Angelique Boyer-ről, aki történet negatív főhősnőjét alakította és Fernanda Castillo-ról, aki pedig Luisa-t keltette életre. A találkozás nem volt véletlen, ugyanis a pár elment megnézni kedves barátnőjüket a színházi darabján, és ott készítették a képet.




Megjegyzések

  1. A Pasion 2.évada engem először feldühített, hogy aztán úgy megsirasson ahogyan telenovella még sosem(lehet találgatni ki miatt sírtam XDDD)
    A La Nina De Mi Ojos nem valami jó cucc az egyedüli amit élveztem benne az Natalia Streignard és Juan Pablo Raba negatívokból előléptetett másodfőhős párosa volt. Amúgy a Dundi Valentina előtt közvetlenül ezt adták, így sok színész játszott már ebben is. Rajtuk kívül benne volt az Olimpiát, a Juan Angelt, a Pandorát és az Ariadnat játszó színészek is

    VálaszTörlés
  2. Nem gondoltam volna,hogy Soto sorozata kihúzza 105 rész környékéig,mert már féltávnál látszott,hogy nem a legjobbak közt van a nézettsége.
    Pedro Damián pedig jöhet annál több lesz a sorozat a Fiorellát nagyon szerettem és az Álmodj Velem is jó volt.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése