Vencer la ausencia: hivatalosan is elcsattant a csapó

Április 4. óta forog Rosy Ocampo legújabb telenovellája, a Vencer la ausencia, mely a Vencer-antológia negyedik része Mayrín Villanueva, Ariadne Díaz, Alejandra Barros és María Perroni főszereplésével. A napokban a Televisa 9-es stúdiójában megtartották a misét, melynek keretein belül hivatalosan is elcsattant a csapó és megáldották a produkciót.


A vallási ceremónián, melyet José de Jesús Aguilar atya tartott, részt vettek a főhősnőket alakító Mayrín Villanueva, Ariadne DíazAlejandra Barros és María Perroni Garza, akiket a telenovella főbb szereplői kísértek a producerasszony, Rosy Ocampo meghívására: David Zepeda, Danilo Carrera, Alexis Ayala, Jesús Ochoa, Laura Luz, Fernanda Urdapilleta és a kisfiú Mariano Soria. A forgatások megkezdése céljából tartott eseményen jelen volt a társproducer, Daniel Estrada és a Vencer la ausencia írócsapata is, név szerint Pedro Armando Rodríguez, Gerardo Pérez Zermeño, Alejandra Romero, Humberto Robles, Luis Gamboa és Daniela Ochoa; valamint részt vett a rendezői csapat Benjamín Cann vezetésével, akit Fernando Nesme, Manuel Barajas és Alfonso Mendoza kísértek el.

Az esemény folyamán, Rosy Ocampo kiemelte a csapata odaadását, mellyel ezt az új produkciót készítik, és mellyel egy pozitív üzenetet szeretnének közvetíteni a közönség felé. Pontosította, hogy a Vencer la ausencia az elfogadás fontosságáról, a gyász kezeléséről és feldolgozásáról szól különféle veszteségek esetén főhősnőink történetein keresztül: egy gyermek vagy egy édesanya halála, a párunk eltűnése vagy az egészség elvesztése. Aki kíváncsi az első forgatási képekre, az ide kattintva tudja megtekinteni őket. A Vencer-antológia negyedik részét, melyet az előző novella hősnőjét alakító Angelique Boyer fog átvezetni, július 19-én fog elstartolni a Las Estrellas műsorán a La herencia megüresedő helyén.


Megjegyzések

  1. Jó kis csapat,reméljük hozzánk is eljut majd,de előtt még a Vencer kellene!
    Remélem Alicia után meg is kapjuk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én inkább a Mi Fortuna es Amarténak örülnék. A Pasado szerintem a leggyengébb a három Vencer közül

      Törlés
    2. Igen az is jó lenne!
      Nekem a Desalmada,Vencer,Fortuna hármas van a kívánság listám elején.
      Na meg a Telemundós Café con Aroma de Mujer.
      Ezeket a közel jövőben szeretném látni valamelyik csatornán.

      Törlés
    3. Már beszélgettünk róla, szerintünk a Pasado és a Mi Fortuna a legerősebb jelöltek a Sin nos Dejan után

      Törlés

Megjegyzés küldése