Los ricos también lloran: ismerd meg a karaktereket!


Az év egyik legjobban várt premierje már hétfő óta fut a mexikói Las Estrellas főműsoridejében, ma pedig a telenovella prezentációja és a történet megismerése után a Los ricos también lloran karaktereiről olvashattok részletesebben, melynek főszereplőit Claudia Martín és Sebastián Rulli alakítják. Ismerd meg részletesebben a telenovella főbb szereplőit!


Claudia Martín mint Mariana Villarreal

Gyönyörű, intelligens és karizmatikus lány nagy fejlődési szándékkal és kitartással. Vállalkozó szellemű és született harcos, aki a túlélésért és viszontagságok legyőzése ellen harcol. Erős személyisége van, melynek következtében nehéz manipulálni. Nagy szíve és nemes érzelmei vannak. Őszinte és egyenes. Nincsenek szűrői, úgy beszél és cselekszik, ahogy jónak gondolja, mely néha problémákat okoz neki, ám ezen képes fejleszteni. Szimpátiájának és őszinteségének köszönhetően eléri, hogy az őt körülvevő emberek elfogadják őt, de az ellenfelei visszautasítását is. Habár teljesen lenyűgözi Luis Alberto, amikor először meglátja, az első találkozásaik nem túl szerencsések lesznek. De az idő múlásával, és ahogy jobban megismerik egymást, mindketten megnyitják szíveiket, és a szerelem megmenti őket.



Sebastián Rulli mint Luis Alberto Salvatierra

Vonzó, rejtélyes természetű férfi. A multimilliárdos Salvatierra-családba született. Luis Alberto luxus és kényelem közepette nőtt fel, de egy tragikus esemény emlékével él együtt, mely akkor történt, amikor 12 éves volt: 10 éves öccse, Matías belefulladt a tengerbe, mert az ő életét akarta megmenteni. Habár Luis Alberto nem volt felelős ezért a balesetért, ezzel a bűntudattal él, mely egy hatalmas bizonytalanságot és nagy fájdalmat okoz neki, mely egész életén át fog tartani. Szülei, don Alberto és Elena szörnyen megszenvedték ezt a veszteséget. Ez a fájdalom vitte őket egy évvel később a váláshoz. Don Alberto legbelül Luis Alberto-t hibáztatta másik fia haláláért, és ezt mindig is éreztette vele. Jelleme gyenge lett, ami miatt mindig is könnyű volt manipulálni. Fiatal kora óta vonzották a bulik, az alkohol, a nők, és különösen a szerencsejáték. Amikor megismeri Mariana-t, rossz szemmel néz rá, de frissessége, egyszerűsége és szimpátiája olyan érzéseket ébresztenek fel benne, melyeket addig nem ismert.



Fabiola Guajardo mint Soraya Montenegro

Szép, gőgös és arrogáns nő. Egoista és ambiciózus. Erős jellemű és céltudatos. Márkás ruhákat hord és a legjobb parfümöket használja. Hozzá van szokja, hogy megkapja azt, amit akar ravaszsággal, és anélkül, hogy érdekelné, kit tapos el közben. Manipuláló, haragtartó és rossz érzelmei vannak. Soraya üzlettárs a Salvatierra vállalatnál. A reklámügynökséget és a cég multimédiáját irányítja. Kiskora óta tudja, hogy örökbe fogadták. Szüleinek, Teresa-nak és Rafael-nek nem lehetett gyermeke, de beszéltek vele, hogy felfedjék az igazságot, biztosítva arról, hogy ő az a lány, akit szerettek volna, és a világon mindennél jobban szeretik. Úgy nőtt fel, hogy azzal álmodozott, hogy ő lesz Luis Alberto felesége, de minden megváltozott Mariana érkezésével. Soraya még a lehetetlent is megteszi, hogy elválassza őket.



Víctor González mint León Alfaro

A Salvatierra vállalat pénzügyi igazgatója és a logisztikáért felelős vezető a cégnél. A Salvatierra-család tanácsadója. León egy különösen intelligens, ravasz és perverz férfi. Sötét és furfangos jelleme van. Egyedül él, sosem nősült meg. León élete majdnem egy 180 fokos fordulatot vett 11 évvel ezelőtt, amikor életében először szerelmes lett Daniela-ba, Alberto Salvatierra jelenlegi feleségébe. León irigyli a főnökét és bosszút forral ellene. Meg van győződve arról, hogy ahhoz, hogy visszaszerezze Daniela-t, hatalmat és vagyont kell szereznie, Alberto-hoz hasonlóan. Ehhez szövetségeseket keres a történetben, jelmondata pedig az lesz, hogy a cél szentesíti az eszközt.




Guillermo García Cantú mint Alberto Salvatierra

Vonzó, multimilliárdos, jó természetű férfi. Kifogástalanul öltözködik. Intelligens, ambiciózus, nagyon elkötelezett a munkájában és családjával. A sikeres Salvatierra vállalat alapítója és elnöke, melynek részvényesei közé tartozik volt felesége, Elena, jelenlegi felesége, Daniela; Luis Alberto, a fia, Soraya, elhunyt barátja és üzlettársa, Rafael örökbefogadott lánya és új üzlettársa, Gabriel. Don Alberto erős jellemű, de nemes érzelmei vannak és jószívű. Nagyon hálás és őszinte. Don Alberto-nak van néhány egészségügyi problémája. Vérnyomása és szíve több ijedtséget is okoznak neki, és bár felesége vigyáz rá és kézben tartja a dolgokat, don Alberto nem igazán fogad szót. Ez sok súlyos következményt okoz neki. Hálát érez Mariana iránt, amiért megmentette az életét, és szállást biztosít neki a házában, később pedig munkát a cégnél. Ez természetesen kényelmetlenséget és ellenszenvet okoz családja néhány tagjában. Olyan lesz, mint egy második apa Mariana számára.




Azela Robinson mint Elena Suárez

Szép, kifinomult, elegáns nő. Luis Alberto édesanyja és don Alberto Salvatierra, a nagy Salvatierra vállalat alapítójának volt felesége, aki szintén részese a cégnek mint a szupermarket részleg megbízottja. Intelligens és felkészült nő. Azonban az arca keserűséget és haragot sugall. Elena egy gazdag családból származik, és Elena szülei adtak kölcsönt don Alberto-nak, hogy létrehozza cégét. Ez a hitel nyomta don Alberto vállát, mert annak ellenére, hogy a kezdetekkor vissza is lett fizetve, Elena nem engedi, hogy elfelejtse. Ezen keresztül manipulálja. Határtalan féltékenységet érez Daniela iránt a vállalatnál és don Alberto szívében betöltött szerepéért. Nem bocsátja meg a preferenciát, amit szerinte Alberto érez Santiago iránt.




Alejandra Barros mint Daniela Montesinos de Salvatierra

Don Alberto Salvatierra jelenlegi felesége. Szép, tökéletes figurával és nagyszerű személyiséggel rendelkező nő. Intelligens, őszinte és erős jelleme van. Nem fél semmitől. Segítőkész és hűséges. Elvált egy felelőtlen férfitól, és egyedül nevelte fiát, Santiago-t, akit taníttatott, hogy egy jó férfi váljon belőle. Nagyon dolgos. A múltban egy keresett modell volt, így ismerte meg don Alberto-t, aki befogadta az életébe fiával, a 8 éves Santiago-val együtt, hogy egy új és csodás családot alapítsanak. Egy olyan nő, aki hozzá van szokva a túléléshez és a viszontagságokkal való szembenézéshez.




Diego Klein mint Santiago Hinojosa

Jól kinéző és sportos fiatal férfi. Intelligens és vállalkozó szellemű. Nemes, jó érzései vannak. Nagyon őszinte és fegyelmezett, világos és pontos célokkal. Az üzleti adminisztrációval szeretne foglalkozni, mely a szenvedélye. Emellett szeretné megbecsülni édesanyját a sok áldozatért, amit hozott, hogy egyedül is előre tudott jutni vele, miután elvált az apjától, aki egy felelőtlen alak volt, és nem bánt jól vele. Édesanyjával, Daniela-val jó kapcsolatot ápol, don Alberto pedig olyan, mint egy második édesapa számára, melyek súrlódásokhoz vezetnek Luis Alberto-val.





Lore Graniewicz mint Britny Domínguez

Szép, intelligens, szimpatikus, álmokkal és fejlődési vágyakkal teli lány, amit szüleitől, Ramiro-tól és Chabela-tól tanult, akik annak ellenére, hogy nagyon egyszerű emberek, fáradhatatlanul küzdenek azért, hogy előrébb jussanak. Britny különleges és megfontolt. A számokkal való bánásmódja irigylésre méltó. Mariana legjobb barátnője 10 éves koruk óta. Britny családja ugyanabban az utcában lakik, ahol Isolda, Mariana keresztanyja, akihez odaköltözött a lány, miután édesapja meghalt Toluca-ban.


Megjegyzések