Hírek 2021.10.25.

Az alábbi hírösszefoglalóban olvashatjátok az elmúlt hét legfrisebb híreit. Jó olvasást!


Salvador Mejía visszatér

Mint azt már korábban is megírtam, Salvador Mejía visszatér a telenovellák világába egy új telenovellában. Az utóbbi időben sokat pletykáltak az Esmeralda és a La usurpadora (Paula és Paulina) producerének visszatéréséről, és arról, milyen történettel érkezik; a jelenlegi állás szerint Mejía új novellájának munkacíme Corazón guerrero lesz. A producer az irodájában dolgozik a projekten csapatával együtt, és hamarosan megkezdődik a casting is. A történetről csak annyit lehet tudni, hogy egy családról szól, akik bosszút keresnek. Mejía új novellája 2022-ben kerülne képernyőre, mégpedig a délutáni idősávban, a Contigo sí helyén. Eddig úgy lehetett tudni, hogy Carlos Moreno sorozata váltja majd a Contigo sí-t, ám az újabb hírek szerint Mejía lesz az, aki bemutatja új sorozatát Nacho Sada jelenleg futó hagyományos melodrámája helyén.




Giselle Gonzalez lehetséges új telenovellája

Giselle Gonzalez már készíti új sorozatát, melyről sok pletyka kering. Először azt pletykálták, hogy a Yo no creo en los hombres és a Caer en tentación producere a kolumbiai Te voy a enseñar a querer remake-jét készíti el, ám ezt az információt megcáfolta maga a producer. A Televisa folyosóin pedig ismét beszélnek a projektről, most pedig azt állítják, hogy a 2004-es Amarte es mi pecado új verzióját készíti el. Az Amarte es mi pecado főszereplőit Yadira Carrillo és Sergio Sendel alakították, ez volt Señor Telenovella, azaz Ernesto Alonso utolsó előtti telenovellája. Az idő majd megmondja, hogy igaz-e a pletyka.




Mi fortuna es amarte: új poszter és forgatási képek

Már csak két hét választ el minket Nicandro Díaz új sorozatának mexikói premierjétől, melynek főszereplőit Susana Gonzalez és David Zepeda alakítják. Legutóbb az első promót és posztert nézhettétek meg, most pedig kiadtak egy új posztert a sorozathoz, melyen Carlos de la Mota látható Michelle Vieth és Dayren Chávez társaságában. Mindemellett pedig hoztam pár forgatási képet is a novelláról, melynek szereposztását Chantal Andere, Sergio Sendel, Michelle Gonzalez, Denia Agaliano, Adriana Fonseca és Carmen Salinas is erősítenek. A Mi fortuna es amarte pontosan november 8-án startol el a mexikói Las Estrellas műsorán a 20:30-as sávban, ahol a Vencer el pasado-t váltja.

Az új poszteren Carlos de la Mota látható Michelle Vieth és Dayren Chávez társaságában


Így fog kinézni Michelle Gonzalez karaktere, Olga bőrében


A főhősöket alakító Susana Gonzalez és David Zepeda egy vacsorán



Allá te espero: rajongóból munkatárs

Eva Cedeño nem lehet ennél boldogabb, hogy Andrés Palacios-szal dolgozhat együtt a Televisa legújabb melodrámájában, az Allá te espero munkacímen futó novellában, melyet Angelli Nesma készít, s melyben Eva mellett Gabriel Soto alakítja a férfi főhőst. "16 évvel ezelőtt csodáltam a nagyszerű karakteredet. 6 évvel ezelőtt először dolgoztunk együtt egy projektben, ám egy fél közös jelenetünk sem volt. És most végre beteljesedik. Nagyon szeretlek és csodállak, és milyen jól érzem magam veled! Köszönöm, hogy megosztod a csodád!" - írta közösségi oldalán a színésznő, akit itthon az El vuelo de la victoria (Victoria) és a Te doy la vida (Tiéd az életem) novellákban láthattunk. Eva nem az egyetlen, akik forgatási képeket tesz ki közösségi oldalára, így most ezekből a fotókból hoztam nektek egy csokorra valót.

Eva Cedeño és Andrés Palacios, főhősnő és antagonista a forgatásokon


Elsa Ortiz, Eugenia Cauduro, Eva Cedeño és Paulina Menéndez


Mara Cuevas (Enedina), Fransisco Avendaño (Ismael) és Irina Baeva (Debra)


Eugenia Cauduro és José Elías Moreno a gyerekeket alakító színészekkel




La Desalmada: közeleg a nagy finálé

A Televisa jelenlegi sikernovellája, a La Desalmada ezen a héten elérkezik nagy fináléjához a 85. befejező résszel, mely pontosan október 29-én lesz 21:30-kor a mexikói Las Estrellas műsorán. A Livia Brito és José Ron főszereplésével készült novella az utóbbi idők legsikeresebb az alkotása, a magas nézettségi adatok pedig még magát a producert is meglepték. A telenovella, melynek szereposztását Marlene Favela, Marjorie de Sousa, Eduardo Santamarina, Azela Robinson, Fransisco Gattirno, Kimberly Dos Ramos, Laura Carmine, Gonzalo García Vivanco, Daniel Elbittar és Ana Martín is erősítik, azonban nem örökre fejeződik be, ugyanis a főhősnőjét alakító Livia Brito nemrég bejelentette közösségi oldalán, hogy második évad készül a sorozatból. Közületek követi valaki a novellát, és ha igen, ti mit gondoltok róla? Kinek hogy tetszik a sorozat?




Gata Salvaje: örömteli találkozás

Marlene Favela, aki az előbb említett La Desalmada-ban Leticia Lagos-nak ad életet, nemrég újra találkozott Miami-ban Alberto Gómez-szel, a sikeres telenovellája, a Gata salvaje (Vadmacska) alkotójával, mely 2002-ben meghozta számára a hírnevet. "Annyival tartozom neked. Köszönöm az életnek, hogy az utamba vezetett!" - írta a lenti fotó mellé. Az utazása során lehetősége volt találkozni Carlos Mesber-rel is, aki pedig Carlos-t alakította az említett novellában, jelenleg pedig a Telemundo beszélgetős műsora, a ¡Suelta la sopa! producere. "Mindig csodálatos látni téged és együtt tölteni egy kis időt. Látva téged anyukaként lenyűgöző. Mindig is egy nagyszerű nő voltál." - írta Mesber a fotó alá.

Marlene Favela és Alberto Gómez


Marlene Favela és Carlos Mesber




Pasión de Gavilanes: 18. születésnapját ünnepelte a telenovella

Pénteken különleges nap volt a Telemundo-nál, ugyanis 18 évvel ezelőtt azon a napon startolt el a Pasión de Gavilanes (A szenvedélyek lángjai), mely azóta bejárta az egész világot, és a társaság egyik legsikeresebb novellája lett. Most, 18 évvel később pedig második évadot készítenek a klasszikus novellához, melyben megtudhatjuk, mi történt a Reyes-fivérekkel és az Elizondo-nővérekkel ez idő alatt. Mario Cimarro pedig az alábbi fotóval köszöntötte fel a novellát születésnapján. "Boldog születésnapot, Pasión de Gavilanes" - írta közösségi oldalán a színész, aki hozzátette "ezt a szülinapot a második évad készítésével ünnepeljük." Ugyanis már forog a novella második évada Kolumbiában, miután múlt héten bejelentették a hivatalos szereplőgárdát. Az alábbiakban pedig már hoztam is néhány forgatási képet.


A kép, mellyel Mario Cimarro "felköszöntötte" a telenovellát


Danna García és Mario Cimarro 18 évvel ezelőtt és most



Natasha Klauss (Sarita), Tatiana Jáuregui (Dominga) és Kristina Lilley (Doña Gabriela)


Megjegyzések

  1. Mejai bármennyire is a leglogikátlanabb húzásokat használno producer mégis hiányzott már a palettáról, szóval én kifejezetten örülök hogy visszatér. Gizi néni és az Amarte es Mi Pecado jó választás lenne, már amúgy is tervben van hogy megnézzem azt a novellát.
    A La Desalmada 2.évadát még mindig hülyeségnek tartom, viszont tény hogy az idei év legerősebb novellája volt

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is örülök Mejía visszatérésének, kiváncsi vagyok az új sorozatára. Az Amarte es mi pecado és a La otra régóta tervben vannak nálam, de valahogy sosincs időm, így is alig tudom követni azt a két premier sorozatot, amit jelenleg nézek. A La Desalmada 2. évada pedig még korántsem olyan biztos, habár Livia bejelentette egy Instagram live során, Castro azt nyilatkozta, hogy még nem hivatalos. A hétvége körül lesz erről majd egy poszt a blogon.

      Törlés

Megjegyzés küldése