A telenovella, mely főszerepére nem akarták Gaby Espino-t

Úgy tűnik, hogy a venezuelai színésznő volt kiválasztva a főszerepre, de a tévétársaság vezetői, akik akkor voltak, végül egy másik színésznő mellett döntöttek.

Mariana Seoane és Gaby Espino a 2003-as Rebeca forgatásain

Számos főszereppel már a háta mögött, 2003-ban Gaby Espino élete első antagonistáját alakította a hazánkban is vetített Rebeca című telenovellában, melynek főszereplői Mariana Seoane és Ricardo Álamo voltak. Amit azonban kevesen tudnak, hogy a melodráma főszerepe eredetileg a venezuelai színész-műsorvezetőé lett volna, mindazonáltal, ahogy nemrég Alberto Gómez, a sorozat írója megerősítette, a vezetőség, aki akkor az Univision-ban volt jobban preferáltál Seoane-t a főszerepre. "Az Univision vezetősége végül úgy döntött, hogy Mariana legyen [a főhősnő], és Gaby az antagonista." - mondta nemrég az író. "Mariana nem vett el semmit Gaby-tól, ez az Univision vezetőségének döntése volt." - nyilatkozta a Gata Salvaje (Vadmacska) és az Acorralada (Sarokba szorítva) alkotója.

Gaby Espino és Mariana Seoane

A telenovellák világától évek óta távol tartózkodó Alberto Gómez hozzátette, hogy "mindketten tökéletesek voltak a saját szerepeikben és a mai napig nagyon jó barátnők." Ráadásul Gaby és Mariana újra egy telenovellában dolgoztak, még pedig a nemrég befejeződött La suerte de Loli-ban. Annak ellenére, hogy szinte alig volt közös jelenetük, mindketten nagyon boldogok voltak, hogy újra ugyanazon projektben dolgoztak, ugyanúgy, ahogy majdnem két évtizede, sőt még ugyanazon a helyen is, Miami-ban.


Megjegyzések