Vencer el pasado: ki kicsoda a Televisa új sorozatában?


Már korábban írtam a Vencer el pasado-ról (Legyőzni a múltat), mely Rosy Ocampo Vencer-trilógiájának utolsó darabja, itt pedig az eddig kiadott promókat is meg lehet tekinteni. Most pedig egy a színészeket és karaktereiket röviden bemutató poszttal érkeztem.



Angelique Boyer

A franciai származású színésznő ebben a történetben Renatának ad életet, aki egy a sorozat négy női főszereplője közül. "Nagyon elégedett vagyok, hogy ehhez a produkcióhoz tartozhatok, hogy egy számomra eredeti történetet csinálhatok, mely tényleg egy tökéletes történet, amiben sok izgalmas téma van, amik manapság is terítéken vannak, mint például a közösségi oldalakon való bántalmazás, az emberek inspirálása, hogy a biológusok és a tudósok meg tudják menteni a Földet... A történet valóban nagyon szórakoztató, és a színészgárda is szuper." - nyilatkozta a színésznő. 



Erika Buenfil

A mexikói színésznő Carmen-t személyesíti meg, aki a történet idősebb női főszereplője lesz.



Ana Paula Martínez

A kamasz, akit már láthattunk Angelique egy korábbi sorozatában, a Lo que la vida me robó-ban (Szerelem zálogba), a négy főhősnő közül a legfiatalabbnak, Danna-nak ad életet. "Nagyon elégedett vagyok a szerepemmel és nagyon hálás mindenkinek ezért a lehetőségét." - nyilatkozta.



Arantza Ruiz

A fiatal mexikói színésznő egészíti ki a főhősnői kvartettet. "Mariluz egyike a négy nőnek, akik legyőzik a múltat ebben az új Vencer-történetben. És nem lehetnék ennél boldogabb, büszkébb és hálásabb ezért a munkáért, amit Önöknek készítünk."



Sebastian Rulli

Az argentin színész ebben a történetben Mauro-t alakítja, aki "egy nemes és érzelgős férfi, annak ellenére, hogy néha keménynek akar tűnni. Még kisgyerek volt, mikor meghalt az édesanyja. Egy nagy szerelmi csalódást élt meg, amitől bizalmatlan és magányos lett. Imádja és mindentől megóvja az öccsét. Van egy nagy titka." - mesélte a színész a karakteréről.



Ferdinando Valencia

A mexikói színész Javier Mascarú bőrébe bújik, aki egy rejtélyes karakter lesz, amivel senkit sem fog közömbösen hagyni.



África Zavala

A mexikói színésznő azután tér vissza a telenovellák világába, hogy édesanya lett, Fabiola Mascarú bőrében, aki a történet egyik antagonistáját alakítja. "Boldogan mesélem nektek, hogy én leszek a főgonosz" - jelentette be Instagramján.



Horacio Pancheri

Az Un camino hacia el destino (A sors útjai) feledhetetlen főhőse Alonso-nak ad életet, aki Angelique Boyer-rel és Sebastian Rulli-val együtt egy szerelmi háromszöget formálnak.



Matías Novoa

A telemundos sorozatokból ismert színész első televisás szerepe Claudio lesz, akinek África Zavala karakteréhez lesz sok köze.



Gaby Rivero

Miután együtt dolgozott Angelique-kel, Sebastian-nal és Ferdinando-val a Lo que la vida me robó (Szerelem zálogba) szintén televisás telenovellában, most ismét egy sorozatban játszanak, ahol a színésznő Brenda bőrébe bújik.



Diego Oliviera

Miután 3 éve távol volt a telenovelláktól, az argentin származású színészt ismét láthatjuk a tévéképernyőkön mint Lucio.



Manuel Flaco Ibañez

A mexikói színésznek fontos szerepe lesz a sorozatban, a karaktere Camilo lesz, aki Angelique karakterének apja lesz.



Leticia Perdigón

Sonia lesz az a karakter, akit a mexikói színésznő játszani fog.



Leonardo Daniel

A mexikói színész Lisandro Mascarú bőrébe bújik, aki Fabiola (África Zavala) és Javier (Ferdinando Valencia) édesapja lesz.



Otto Sirgo

Eusébio életre kel a mexikói színész bőrében.



Valentina Buzzurro

A fiatal mexikói színésznő újra Gemma bőrébe bújik, aki a Vencer el desamor főhősnői négyesének egyike volt.



Andrés Vázquez

A fiatal mexikói színész továbbra is Dimi-nek ad életet, Gemma párjának.



Claudia Álvarez

A Vencer el desamor főhősnőjének lesz egy különleges részvétele mint Ariadna.



Beatriz Moreno

A mexikói színésznő szintén megismételi karakterét a Vencer-trilógia utolsó darabjában.



Carlos Bonavides

A mexikói színész ismét Antero atya lesz, akit már az első Vencer-sorozat óta alakít.



Luis Curiel

Valentina Buzzurro párja a való életben, a fikcióban Rodrigo lesz.



Miguel Martínez

A mexikói színész, akit a 2015-ös Simplemente María (María) című sorozatból is ismerhetünk, Erik-nek ad életet, akk Renata (Angelique Boyer) testvére lesz.



Sebastian Poza

Mayrín Villanueva és Jorge Poza színeszek fia, aki mi jelenleg a Soltero con hijas-ban (Derült égből apa) láthatunk hazai képernyőn, Ulises-t fogja alakítani.



Roberto Blandón

A mexikói színész Heriberto lesz, Carmen (Erika Buenfil) férje.



Cynthia Alesco

A mexikói színésznő Ana bőrébe bújik.



Gabriela Núñez

Zoila lesz a karakter, akit alakítani fog.



Andrea Locord

Norma-t fogja alakítani a készülő sorozatban.



Elías Toscano

A mexikói színész Benito-nak ad életet.



Cruz Rendel

Eleazar lesz a karakter, akit a mexikói színész életre kelt.



Fer Manzano Moctezuma

A mexikói színész José lesz.



Nacho Guadalupe

A mexikói színész Gaudencio-ként lesz látható.


A Vencer-trilógia utolsó része, a Vencer el pasado (Legyőzni a múltat) július 12-én startol a Las Estrellas-on.


Megjegyzések